PuuCee Janne Biohajottaja 4kg

75,90 

Suurpakkaus huussikansan suosikkia PuuCee Jannea eli keltaista “huussipuuteria”. Valmiste nopeuttaa kompostoitumista, torjuu kärpäsiä sekä antaa tilaan miellyttävän sitruunan tuoksun. PuuCee Jannen teho ei heikkene säilytyksessä, vaan on käyttökelpoista useita vuosia. Janne’s PuuCee on jo vuosikymmenet ollut Suomessa supersuosittu kompostikiihdytin..

Säästöpakkauksesta riittää takuulla koko mökkikaudeksi.

Ilmainen toimitus

Kuvaus

Edullinen suurpakkaus, joka riittää koko mökkikaudeksi!

Janne’s Puucee eli “huussipuuteri” on huussituotteiden sitruunantuoksuinen, keltainen klassikko. Se sopii käytettäväksi kaikenlaisissa kuivakäymälöissä ja huusseissa. Se torjuu tehokkaasti hajuhaittoja ja kiihdyttää kompostoitumista merkittävästi. Sen lisäksi PuuCee Janne karkottaa kärpäsiä ja sitä käyttämällä voi vähentää kuivikkeen määrää.

Myös huussia huoltava huomaa kun Jannen PuuCee huussipuuteria on käytetty: komposti on nopeammin valmista ja hajutonta.

KÄYTTÖOHJE

PuuCee Jannea sirotellaan käymäläastiaan noin ruokalusikallinen käynnin jälkeen. Älä tämän jälkeen enää lisää erikseen kuiviketta puucee biohajottajan päälle. Biohajottaja on myrkytön ja sitä voidaan käyttää myös muissa, esim. keittiökompostoreissä kiihdyttämään kompostointia.

Jos ainetta joutuu silmiin tai suuhun, huuhtele runsaalla vedellä.

Varastointi suljettuna viileässä, kuivassa. Tuotteen sisältämät mikrobit säilyvät käyttökelpoisina useita vuosia pakkauksessa. Ne aktivoituvat, kun pääsevät kosketuksiin kosteuden ja lämmön kanssa.

Sisältö: mikrobeja < 5%, entsyymejä < 5%, hajuste < 5%

Saattaisit myös pitää näistä tuotteista: