PuuCee Janne Biohajottaja 4kg

75,90 

Suurpakkaus huussikansan suosikkia PuuCee Jannea eli “huussipuuteria”. Valmiste nopeuttaa kompostoitumista, torjuu kärpäsiä sekä antaa tilaan miellyttävän sitruunan tuoksun. PuuCee Jannen teho ei heikkene säilytyksessä, vaan on käyttökelpoista useita vuosia.

Lue lisää

Kuvaus

Edullinen suurpakkaus, joka riittää koko mökkikaudeksi!

PuuCee Janne eli “huussipuuteri” on huussituotteiden sitruunantuoksuinen, keltainen klassikko. Se sopii käytettäväksi kaikenlaisissa kuivakäymälöissä ja huusseissa. Se torjuu tehokkaasti hajuhaittoja ja kiihdyttää kompostoitumista merkittävästi. Sen lisäksi PuuCee Janne karkottaa kärpäsiä ja sitä käyttämällä voi vähentää kuivikkeen määrää.

Myös huussia huoltava huomaa kun PuuCee Jannea on käytetty: komposti on nopeammin valmista ja hajutonta.

KÄYTTÖOHJE

PuuCee Jannea sirotellaan käymäläastiaan noin ruokalusikallinen käynnin jälkeen. Älä tämän jälkeen enää lisää erikseen kuiviketta. Sirote on myrkytön ja sitä voidaan käyttää myös muissa, esim. keittiökompostoreissä kiihdyttämään kompostointia.

Jos ainetta joutuu silmiin tai suuhun, huuhtele runsaalla vedellä.

Varastointi suljettuna viileässä, kuivassa. Tuotteen sisältämät mikrobit säilyvät käyttökelpoisina useita vuosia pakkauksessa. Ne aktivoituvat, kun pääsevät kosketuksiin kosteuden ja lämmön kanssa.

Sisältö: mikrobeja < 5%, entsyymejä < 5%, hajuste < 5%

Saattaisit myös pitää näistä tuotteista: