Ota yhteyttä

Toimitustavat

* Tarjous:

Tarjoamme kaikille yli 75,00 € euron tilauksille ilmaisen toimituksen lähimpään Postin tai Matkahuollon noutopisteeseen. Voit valita mieleisesi noutopisteen Kassalla. Huom! Tarjous ei koske painavia puucee- tai varastorakennuksia, jotka toimitetaan aina lavarahdilla perille saakka.

toimitustavat banneri

Alla listattuna käytössänne olevat toimitustavat. Ajankohtaiset toimituskustannukset näet ja voit valita verkkokaupan kassalla ennen maksua.

Posti

Postipaketti

Toimitus Postiin tai lähimpään Postin pakettiautomaattiin. Toimitusaika 1-3 päivää tilauksesta. Postilla on Suomen kattavin noutopisteverkosto, joka takaa Postipakettien nopeat ja sujuvat toimitukset. Tiesitkö, että 85 % suomalaisista asuu alle kilometrin etäisyydellä lähimmästä Postin pakettiautomaatista tai postista. Postipaketit pääsevät perille 100 % hiilineutraalisti.

Kotipaketti

Postin kotiintoimitus -palvelu. Toimitusaika 2-4 päivää tilauksesta.

Lavarahti

Isot ja painavat lähetykset perille kulkevat kätevästi Postin Lavarahdilla 100 % hiilineutraalisti. Lavarahtina voidaan toimittaa osoitteisiin, joihin pääsee jakeluautolla (perälautapurku).

Matkahuolto

Lähellä-paketti

Toimitus valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen. Toimitusaika 2-4 päivää. Matkahuollolla on Suomessa yli 2000 pakettiautomaattia ja noutopistettä ympäri maan. 83 % suomalaisista asuu alle 3 km ja 58 % alle 1 km päässä lähimmästä Matkahuollon noutopisteestä, joista suosituimpia ovat pakettiautomaatit. Pakettiautomaatilla asiointi on helppoa, ei tarvitse jonottaa ja automaatit ovat avoinna myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Bussipaketti

Matkahuollon Bussipaketti helppo ja nopea tapa lähettää hieman isompia ja painavampia paketteja, kuten kompostoreita tai kuivakäymälöitä paikkakunnalta toiselle. Toimitusaika pääsääntöisesti 2-3 päivää. Bussipaketit toimitetaan aina paikkakunnan Matkahuoltoon, eikä esimerkiksi pakettiautomaattiin.

Kotijakelu

Matkahuollon Kotijakelu on erinomainen palvelu esimerkiksi silloin, kun kyseessä on iso ja painava paketti tai et itse muuten pääse noutamaan pakettia esimerkiksi pakettiautomaatista. Kotiintoimitusaika sovitaan vastaanottajan kanssa, toimitukset myös iltaisin ja viikonloppuisin. Palvelu joustaa tarpeen mukaan, myös jättö ilman kuittausta kotiovelle on mahdollinen. Turvallinen luovutus ilman fyysistä kontaktia.

Vastaanottajalle ilmoitetaan saapuvasta paketista tekstiviestillä jakeluajan sopimiseksi. Paketti jaetaan pääsääntöisesti jakeluajan sopimista seuraavana arkipäivänä, suurimmissa kaupungeissa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Vastaanottajan luvalla paketti voidaan jättää osoitteeseen myös ilman vastaanottajan kuittausta.

Nouto Rymättylästä

Halutessasi voit aina noutaa verkkokauppatilauksesi varastoltamme Rymättylästä. Suosittelemme aina soittamaan ja varmistamaan, että tuotteesi on noudettavissa ennen kuin matkaat Rymättylään asti. Osoitteemme on:

Pikkuvihreä

Vanha Ahteentaantie 1

21140 Rymättylä

puh. 02-242 1089

Kysyttää toimituksesta? Ota yhteyttä!

puh. 02-242 1089

Whatsapp +358 50 442 4775

[email protected]