PuuCee Janne Biohajottaja 700g

21,50 

PuuCee Janne Biohajottajaa käytetään kuivakäymälän hajunpoistoon. Tämä tuttu “huussipuuteri” tehostaa kompostoitumista, torjuu kärpäsiä ja antaa käymälätilaan miellyttävän tuoksun. Vanha tuttu, suosittu tuote uudessa muovipullossa.

Kuvaus

PuuCee Janne –  eli kansan suussa “huussipuuteri” – on huussituotteiden sitruunantuoksuinen, keltainen klassikko. Se sopii käytettäväksi kaikenlaisissa kuivakäymälöissä ja huusseissa. Se torjuu tehokkaasti hajuhaittoja ja kiihdyttää kompostoitumista merkittävästi. Sen lisäksi PuuCee Janne karkottaa kärpäsiä ja sitä käyttämällä voi vähentää kuivikkeen määrää.

KÄYTTÖOHJE

PuuCee Jannea sirotellaan käymäläastiaan noin ruokalusikallinen käynnin jälkeen. Älä tämän jälkeen enää lisää erikseen kuiviketta. Sirote on myrkytön ja sitä voidaan käyttää myös muissa, esim. keittiökompostoreissä kiihdyttämään kompostointia.

Jos ainetta joutuu silmiin tai suuhun, huuhtele runsaalla vedellä.

Varastointi suljettuna viileässä, kuivassa. Tuotteen sisältämät mikrobit säilyvät käyttökelpoisina useita vuosia pakkauksessa. Ne aktivoituvat kun pääsevät kosketuksiin kosteuden ja lämmön kanssa.

Sisältö: mikrobeja < 5%, entsyymejä < 5%, hajuste < 5%

Puucee Jannea on myös suuremmissa pakkauksissa:

Tuotearvioita ei vielä ole.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saattaisit myös pitää näistä tuotteista: