Ota yhteyttä

PuuCee Janne Biohajottaja 700g

21,50 

PuuCee Janne Biohajottajaa käytetään kuivakäymälän hajunpoistoon. Tämä tuttu “huussipuuteri” tehostaa kompostoitumista, torjuu kärpäsiä ja antaa käymälätilaan miellyttävän tuoksun. Vanha tuttu, suosittu tuote uudessa muovipullossa.

Ei varastossa

Toimitusaika: 1-3 päivää

Kuvaus

PuuCee Janne –  eli kansan suussa “huussipuuteri” – on huussituotteiden sitruunantuoksuinen, keltainen klassikko. Se sopii käytettäväksi kaikenlaisissa kuivakäymälöissä ja huusseissa. Se torjuu tehokkaasti hajuhaittoja ja kiihdyttää kompostoitumista merkittävästi. Sen lisäksi PuuCee Janne karkottaa kärpäsiä ja sitä käyttämällä voi vähentää kuivikkeen määrää.

KÄYTTÖOHJE

PuuCee Jannea sirotellaan käymäläastiaan noin ruokalusikallinen käynnin jälkeen. Älä tämän jälkeen enää lisää erikseen kuiviketta. Sirote on myrkytön ja sitä voidaan käyttää myös muissa, esim. keittiökompostoreissä kiihdyttämään kompostointia.

Jos ainetta joutuu silmiin tai suuhun, huuhtele runsaalla vedellä.

Varastointi suljettuna viileässä, kuivassa. Tuotteen sisältämät mikrobit säilyvät käyttökelpoisina useita vuosia pakkauksessa. Ne aktivoituvat kun pääsevät kosketuksiin kosteuden ja lämmön kanssa.

Sisältö: mikrobeja < 5%, entsyymejä < 5%, hajuste < 5%

Puucee Jannea on myös suuremmissa pakkauksissa:

Puuteria Puuceelle

PuuCee Janne biohajottaja tunnetaan mökkipiireissä “huussipuuterina” erityisesti jauhemaisen rakenteensa sekä raikkaan sitruunaisen tuoksunsa ansiosta. PuuCee Jannen keltainen väri tulee maissista, jota käytetään sidosaineena mikrobeille. PuuCee Jannea käytetään yleensä noin ruokalusikallinen per huussikäynti.

Tilaukseni toimitus sujui suorastaan loistavasti! Hain tuotteen pakettiautomaatista samalla kun kävin ruokakaupassa. Janne on paras tuote. Olen tilannut sitä jo vuosia säännöllisesti. Suosittelen!

Suosittelen!

Toimiutus oli erittäin nopea ja sujuva. PuuCee Janne kuuluu kesään!Kiitos

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saattaisit myös pitää näistä tuotteista: