GeoTrap Huussisuodatin

129,00 

GeoTrap Huussisuodatin on tarkoitettu kompostikäymälöiden ylijäämänesteen käsittelyyn.  Suodattimessa käytetään GeoTrap Haju- ja ravinnesiepparimassaa, joka sitoo itseensä suotonesteen ravinteet tehokkaasti.  GeoTrap Huussisuodatin helpottaa kuivakäymälän hoitoa, kun suotonesteitä ei tarvitse erikseen keräillä ja käsitellä.

  • luonnollinen tapa palauttaa ravinteet kiertoon
  • eroon kanisterikeräilystä
  • helppo asentaa ja huoltaa

Lue lisää

Tuote ei vaadi vettä Tuote ei vaadi sähköä

Kuvaus

GeoTrap Huussisuodatin on tarkoitettu kuivakäymälöiden suotenesteiden puhdistukseen. Huussisuodattimen toiminta perustuu GeoTrap Haju- ja ravinnesiepparimassaan, joka kerää itseensä ravinteet suotonesteestä. Puhdistetun suotonesteen voi ohjata maastoon. GeoTrap Huussisuodatin on erinomainen lisävaruste kaikkiin kompostoiviin kuivakäymälöihin.

Huomoi, että GeoTrap Huussisuodatin ei sovellu erottelevien kuivakäymälöiden virtsan käsittelyyn. Käytettäessä Huussisuodatinta, pitää huolehtia, että purkuletku ei johda vesistöön (ei lampeen, ohjaan, ei kaivoon tms.), vaan maastoon ja mielellään esimerkiksi isojen kasvien tai puiden juurelle.

TOIMITUSSISÄLTÖ

  • suodatusastia ja kansi, korkeus 45 cm, Ø 40 cm
  • suotonesteen ulostuloletku Ø 32 mm, pituus 1,5 m
  • suodatusmassa, GeoTrap Haju- ja ravinnesieppari 5 kg pussi

ASENNUS

Huussisuodatin voidaan liittää minkä tahansa, ei-virtsan erottelevan, kompostoivan käymälän yhteyteen. Kompostisäiliöstä tuleva ylimääräisen nesteen ulostuloletku yhdistetään GeoTrap suodattimeen niin, että neste pääsee valumaan suodattimeen vapaasti. Jos hankit suodatinta käytössä olevaan käymälään, tarkista sen nesteletkun halkaisija. Meiltä saat tarvittaessa letkua suodattimen liittämiseen, jos sitä ei ole valmiina. Ulostuloletku on mukana paketissa.

Halutessasi voit kaivaa suodattimelle kuopan, mutta sen voi jättää myös kokonaan maan päälle.

HUOLTO

Perhekäytössä mökillä GeoTrap massa vaihdetaan kerran vuodessa. Julkisissa kohteissa huolto on tehtävä 1-3 krt vuodessa käytöstä riippuen. Käytetty massa voidaan laitaa kompostiin, jossa se parantaa kompostin rakennetta ja ravinnepitoisuutta. Massan voi myös käyttää suoraan lannoitteena koristekasveille.