Ota yhteyttä

Toimitusehdot

Käyttöehdot

Verkkokaupan käyttäjäsopimus www.pikkuvihrea.fi palvelulle

 1. Sopimuksen osapuolet
 2. Käyttöoikeus
 3. Rekisteröityminen
 4. Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet
 5. Henkilötietojen kerääminen ja käyttö
 6. Tilaaminen
 7. Tuotteiden hinnat
 8. Toimitus
 9. Peruuttaminen ja palautukset
 10. Maksutavat
 11. Muutokset
 12. Riitojen ratkaisu

 

 1. Sopimuksen osapuolet

Tämä sopimus sisältää Meripalo Oy:n (Palvelun tarjoaja) ylläpitämän pikkuvihrea.fi-verkkopalvelun (Palvelu) käyttöä koskevat ehdot. Käyttäessään Palvelua, ostaessaan tuotteita Palvelusta tai rekisteröityessään Palveluun Käyttäjä hyväksyy tästä sopimuksesta ilmenevät ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

 

Palvelun tarjoajan yhteystiedot:

Meripalo Oy – Pikkuvihreä

y-tunnus: 0929716-2

Vanha Ahteentaantie 1

21140 Rymättylä

puh. 02-242 1089

[email protected]

 

 1. Käyttöoikeus

2.1. Yksityiset kuluttajat

Palvelu on tarkoitettu Suomessa asuville yksityisille kuluttajille.

2.2. Yritykset

Myös yritykset voivat käyttää Palvelua. Kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus ei koske yritysasiakkaita.

2.3. Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palveluntarjoajalle.

 

 1. Rekisteröityminen

3.1. Käyttäjä voi rekisteröityä Palvelun käyttäjäksi täyttämällä rekisteröitymislomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen sekä salasanan. Käyttäjä voi tilata tuotteita myös rekisteröitymättä.

3.2. Tilaamalla tuotteita Käyttäjä vakuuttaa tutustuneensa näihin ehtoihin, hyväksyy ne ja sitoutuu noudattamaan niitä.

3.3. Rekisteröityminen on maksutonta.

 

 1. Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikista hänen käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tehdyistä tilauksista. Käyttäjä on vastuussa käyttäjätunnuksensa ja salasanansa salassapidosta.

 

 1. Henkilötietojen kerääminen ja käyttö

5.1. Palveluntarjoaja vastaa käyttäjän antamien tietojen Euroopan Unionin tietosuojalain mukaisesta käsittelystä. Lue tietosuojalausekkeemme.

 

 1. Tilaaminen

6.1. Palvelusta tilattaessa sitova kauppasopimus syntyy, kun Palvelun tarjoaja lähettää Käyttäjälle tilausvahvistuksen, jossa tuotteen saatavuus ja toimitusaika vahvistetaan.

6.2. Palvelun tarjoaja pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

 

 1. Tuotteiden hinnat

7.1 Tuotteen hinta on Palvelun sivulla tuotetietojen yhteydessä tilaushetkellä näkyvä hinta.

7.2 Hintaan lisätään toimituskulut. Maksu on tilauskohtainen ellei toisin mainita. Toimitamme kaikki yli 50 euron tilaukset veloituksetta Suomeen lähimpää noutopisteeseen. Muille tilauksille toimitusmaksu Suomessa on kassalla valitun toimitustavan mukainen veloitus, joka näkyy hinta kassalla.

7.3 Palvelussa hinnat ja kuljetuskustannukset ilmoitetaan Käyttäjälle euroissa (EUR).

7.4 Myytäessä ja kuljetettaessa tuotteita EU-maihin ilmoitetut hinnat sisältävät Suomen lainsäädännön mukaisen arvonlisäveron.

7.5 Myytäessä ja kuljetettaessa tuotteita EU-maiden ulkopuolelle tuotteen vastaanottaja vastaa paikallisista veroista, tullimaksuista ja muista näihin verrattavista kustannuksista.

 

 1. Toimitus

8.1. Palvelun tarjoaja toimittaa myymänsä tuotteet Käyttäjälle kolmannen osapuolen kanssa tekemänsä kuljetussopimuksen perusteella.

8.2. Kuljetuskustannukset lisätään tilauksen hintaan. Kunkin tilauksen kuljetuskustannukset ilmenevät Palvelun Kassa-osiossa.

8.3. Tuotteiden toimitusajat määräytyvät tuotekohtaisesti. Toimitusaika riippuu tuotteen saatavuudesta ja lähetyksen määränpäästä. Käytössä olevat toimitustavat ilmenevät kulloinkin Palvelusta.

8.4. Palvelun tarjoaja ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

8.5. Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden toimittaa tilatut tuotteet eri lähetyksissä.

8.6. Palveluntarjoaja vastaa tuotteen häviämisestä tai rikkoutumista kuljetuksen aikana.

 

 1. Peruuttaminen ja palautukset

9.1. Kuluttajalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa ilmoittamalla siitä Palvelun tarjoajalle neljäntoista (14) päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutusoikeus ei koske tuotteita, joita on muunneltu Kuluttajan toiveiden mukaisesti (räätälöidyt tuotteet).

9.2. Palautuksen ehtona on, että

1) tilaus on peruutettu myyntiehtojen mukaisesti ilmoittamalla siitä Pikkuvihreälle viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta,

2) tuote on käyttämätön,

3) tuote on siinä kunnossa, jossa ostaja sen vastaanotti ja kaikki tuotteeseen kuuluvat osat ovat tallella ja

4) tuote on pakattu alkuperäiseen pakkaukseensa tai vastaavalla tavalla.

9.3. Tuote tulee palauttaa välittömästi tilauksen peruuttamisen jälkeen. Palautukseen liitetään tiedot maksunpalautuksesta: nimi sekä pankkiyhteystiedot.

Palautusosoite:

Meripalo Oy

Pikkuvihreä

Vanha Ahteentaantie 1

21140 Rymättylä

puh. 040-751 5962

Toimituspiste on Rymättylän Posti/Matkahuolto (Viluntie 3)

9.4. Tuotteen palautuskulusta vastaa asiakas. Kun Pikkuvihreä on vastaanottanut ja tarkistanut palautuksen, palauttaa palveluntarjoaja tilaussumman asiakkaan tilille/luottokortille sopimuksen mukaan.

9.5. Mikäli asiakas jättää noutamatta tilaamansa lähetyksen ja se palautuu Pikkuvihreälle, ei tätä käsitellä asiakaspalautuksena. Tällöin tuotteesta palautettavasta tilaussummasta vähennetään sekä lähetyksen että palautuksen toimituskulut.

 

 1. Maksutavat

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay verkkomaksupalvelu (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Pay verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Pay maksupalvelusta: https://www.visma.fi/vismapay/maksupalvelu/

Visma Pay-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Nordea, OP, Danske Bank, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Visa, Visa Electron, Mastercard, Mobile Pay, Siirto, Pivo sekä osamaksu- ja laskuvaihtoehdot Jousto ja Enterpay.

Joustolla saat kuukauden korotonta maksuaikaa ostoksellesi tai osamaksut jopa 36:ssa erässä. Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com

Yrityksille vaihtoehto on maksaa laskulla verkkokaupassa, jolloin vaihtoehtona on Enterpay-maksuvaihtoehto. Lisätietoja: https://www.enterpay.fi/

Visma Pay-maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)

Sähköposti: [email protected]

Puhelin: 09-3154 2037 (arkisin klo 8-16)

Turvallisuutesi varmistamiseksi tietosi välittyvät meille SSL/TLS-suojatulla yhteydellä.

 

 1. Muutokset

 

11.1. Palveluntarjoaja pidättää itselleen oikeuden tehdä milloin tahansa muutoksia Palvelussa.

11.2. Palveluntarjoaja voi myös muuttaa tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla siitä Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy tehdyt muutokset käyttämällä palvelua.

 

 1. Riitojen ratkaisu

Kaikki tätä sopimusta koskevat erimielisyydet, joita ei voida neuvotteluteitse sopia, ratkaistaan Turun käräjäoikeudessa Suomen lainsäädännön mukaan.