Ota yhteyttä

Yöastiat ja varavessat

Yöastioilla tarkoitetaan pieniä kuivakäymälöitä, joita ei yleensä asenneta kiinteästi, vaan ne voi sijoittaa vapaasti lattialle sopivaan tilaan: vierashuoneeseen, saunan eteiseen, veneeseen, remontin ajaksi, sairasvuoteen vierelle jne.

Käyttökohteita on paljon ja varavessalla saadaan paljon helpotusta arkeen – jopa turvallisuutta, kun ei tarvitse pimeällä tai liukkaalla kelillä lähteä ulkohuussiin tarpeilleen.

Yöastiaa tai portatiivia voi käyttää joko sellaisenaan pottana ja tyhjentää sitä esimerkiksi kompostiin päivittäin. Toinen vaihtoehto on käyttää biopusseja ja kuivikkeita, joiden avulla tyhjennysväliä voi pidentää 2-5 vuorokauteen ilman että hajuhaittoja ilmenee. Siitäkin pidempään tyhjennysväliin voi päästä käyttämällä Jannen Septibio-biohajottajaa, joka torjuu hajun muodostusta biologisesti ja on itsessään miellyttävän raikkaan tuoksuista.

Kuivikkeena yöastiassa voi käyttää samaa, mitä puuceessäkin tai vaihtoehtoisesti puupohjaisia kuivikepellettejä, jotka ovat etenkin sisätilassa mukavan siistejä ja pölyttömiä. Pikkuvihreän valikoimissa on monta vaihtoehtoa tällaiseen pieneen ”ämpäri-wc” -käyttöön: kevyitä ja edullisia, inva-versio sekä hieman jo laadukkaampia malleja, kuten Sanitoa. Niistä löytyy varmasti esimerkiksi se kaivattu yöastia mökille.

Järjestä:

Etkö löytänyt sopivaa tuotetta tai haluatko kysyä jotain?

Kysy Eemeliltä tai meiltä muilta soittamalla

02-242 1089 [email protected]