Ota yhteyttä

PuuCee Janne Biohajottaja 1,8 kg

38,90 

PuuCee Janne Biohajottajaa käytetään hajunpoistoon kuivakäymälöissä. PuuCee Janne sopii käytettäväksi kaikissa kuivakäymälöissä ja se antaa huussiin miellyttävän, sitruunaisen tuoksun. Vanha klassikko huussituote uudessa pakkauksessa.

  • Raikas sitruunainen tuoksu
  • Poistaa hajun
  • Nopeuttaa hajoamista
  • Karkottaa kärpäsiä
  • Myrkytön

Ei varastossa

Toimitusaika: 1-3 päivää

Kuvaus

PuuCee Janne eli “huussipuuteri” on huussituotteiden sitruunantuoksuinen, keltainen klassikko. Se sopii käytettäväksi kaikenlaisissa kuivakäymälöissä ja huusseissa. Se torjuu tehokkaasti hajuhaittoja ja kiihdyttää kompostoitumista merkittävästi. Sen lisäksi PuuCee Janne karkottaa kärpäsiä ja sitä käyttämällä voi vähentää kuivikkeen määrää.

KÄYTTÖOHJE

PuuCee Jannea sirotellaan käymäläastiaan noin ruokalusikallinen käynnin jälkeen. Älä tämän jälkeen enää lisää erikseen kuiviketta. Sirote on myrkytön ja sitä voidaan käyttää myös muissa, esim. keittiökompostoreissä kiihdyttämään kompostointia.

Jos ainetta joutuu silmiin tai suuhun, huuhtele runsaalla vedellä.

Varastointi suljettuna viileässä, kuivassa. Tuotteen sisältämät mikrobit säilyvät käyttökelpoisina useita vuosia pakkauksessa. Ne aktivoituvat kun pääsevät kosketuksiin kosteuden ja lämmön kanssa.

Sisältö: mikrobeja < 5%, entsyymejä < 5%, hajuste < 5%

Puuteria Puuceelle

PuuCee Janne biohajottaja tunnetaan mökkipiireissä “huussipuuterina” erityisesti raikkaan sitruunaisen tuoksunsa ansiosta. PuuCee Janne on väriltään keltaista ja koostumukseltaan rakeista. PuuCee Jannea käytetään yleensä noin ruokalusikallinen kerrallaan esimerkiksi kerran päivässä, muttei jokaisella huussikäynnillä.

Saattaisit myös pitää näistä tuotteista: