Ota yhteyttä

Tietoa meistä

Pikkuvihreä on vuonna 1993 perustettu, ekologisiin käymälöihin, jäteveden puhdistukseen sekä kompostointiin erikoistunut perheyritys. Valmistamme omia tuotteitamme, tuomme maahan valikoituja toisten valmistajien malleja sekä jälleenmyymme Suomessa montaa laatumerkkiä.

Mottomme kuuluu ”Luonnollinen ei ole häpeällistä”.

Tervetuloa uuteen verkkokauppaamme!

Tarjoamme käymälä- ja jätevesiratkaisuja erilaisiin kohteisiin niin yksityisille vapaa-ajan asunnoille ja koteihin kuin julkisiin kohteisiin: esimerkiksi retkeilyalueille, matkailukohteisiin, siirtolapuutarhoihin yms.

Lähes 30 vuoden kokemuksella voimme hyvällä omatunnolla kertoa olevamme alamme ehdottomia asiantuntijoita. Osaamisemme ei rajoitu ainoastaan kotimaahan, sillä käymälöitämme on maailmalla aina Perun Andien kansallispuistosta Uuteen Kaledoniaan kaikilla mantereilla.

  • jo lähes 30 vuotta alansa huipulla
  • tuhansia verkkokauppatilauksia vuosittain
  • tuotteillamme on jälleenmyyjiä ympäri maailmaa
  • 98% asiakastyytyväisyys

Pikkuvihreä on osallistunut World Toilet Summit- käymälätapahtumiin Singaporessa 2001, Beijingissä 2004 ja Philadelphiassa 2010. Pikkuvihreä on vastaanottanut Agenda21 ympäristötekopalkinnon vuosina 1998 ja 2005. Olemme aktiivisia Käymäläseura Huussissa sekä seuraamme oman alamme kehitystä. Olimme mukana 2018 Dry Toilet konferenssissa näytteilleasettajana. Nykyisellään meillä on käynnissä olevia käymäläprojekteja mm. Mongoliassa, Australiassa, Islannissa sekä esimerkiksi Ugandassa. Suomalaisilla kuivakäymäläratkaisuilla on maailmalla kysyntää ja me haluamme olla omalta osaltamme parantamassa maailman sanitaatiotilannetta.

Olipa tarpeesi sitten millainen tahansa, me takuulla löydämme keinot ja ratkaisut kaikkiin käymälä- ja jätevesiasioihin. Ole siis rohkeasti yhteydessä!

Puh. 02-242 1089

Sähköpostilla [email protected]