Ota yhteyttä

Ekopikkula

Alkaen: 69,00 

Ekopikkula on käyttövalmis varavessa moneen tarpeeseen. Se on siirrettävä ja siksi Ekopikkula sopii esimerkiksi tilapäiseksi käymäläksi kotiin remontin ajaksi, vierashuoneeseen mökille, yöastiaksi jne. Ekopikkula ei vaadi sähköä tai vettä.

  • sopiva istumakorkeus 45 cm
  • tiivis kansi
Ilmainen toimitus

Valitse haluamasi lisävarusteet:

Vara-astia yöastioille

Pikkulan vara-astia on tarkoitettu tarpeelliseksi lisävarusteeksi Ekopikkula, Pikkula sekä Inva-wc tuoli yöastioille siltä varalta, että yöastian tyhjennys ei syystä tai toisesti onnistu juuri kuin sille olisi tarvetta. Vara-astia tuo siis lisäkapasiteettia varavessallesi - etenkin Inva-wc tuolin kanssa, jonka perusastia on verrattain pieni (noin 6 litraa).

  • Lisäkapasiteettia yöastiallesi
  • Harvemmat tyhjennysvälit

Varastossa: yli 15 kpl

Toimitusaika: 1-3 päivää

Kuvaus

Ekopikkula tuotepaketti sisältää yöastian lisäksi säkillisen kuivikepellettiä sekä rullan biohajoavia jätesäkkejä. Ekopikkula on kehitetty Suomessa ja siitä on kymmenen vuoden käyttökokemus sisätiloissa. Oikein käytettynä astia on hajuton, puhdas ja hygieeninen. Sillä on monta käyttökohdetta: yöastiana mökillä, vieraille, saunamökkiin, veneeseen – mihin vain minne tarvitaan kevyttä siirrettävää varavessaa.

TOIMINTAPERIAATE

Ekopikkula ei tarvitse mitään asennusta, joten sen voi ottaa käyttöön missä tahansa. Kuivikepellettiä käyttämällä voi tyhjennysväliä pidentää 2-4 päivään käytöstä riippuen. Pelletti imee itseensä tehokkaasti nesteen, mikä torjuu hajuhaittoja. Mukana tulevat biopussit helpottavat astian pitämistä puhtaana sekä tyhjennystä kompostiin. Kuiviketta olisi hyvä lisätä noin 1-2 dl jokaisen käyttökerran jälkeen.

Pellettikuivike on puhdasta sahanpurua, joka puristetaan kovassa paineessa pelletiksi ilman mitään lisäaineita. Pelletin imuteho on kolminkertainen pelletin oman tilavuuteen nähden. Sen etuna on muihin kuivikkeisiin nähden pölyttömyys, mikä on tärkeää sisätiloissa käytettäessä.

YÖASTIA EKOPIKKULA TOIMITUSSISÄLTÖ

  • käymälärunko (musta) 37 litraa, korkeus 45 cm, halkaisija 40 cm
  • valkoinen istuinrinki ja kansi
  • musta kansi
  • pellettikuivike 4 kg
  • biohajoavat suojapussit 40 kpl

HUOLTO

Ekopikkula tyhjennetään tarvittaessa, pääsääntöisesti kompostiin, jonne voi laittaa myös biohajoavat pussit. Huom! Pääsääntöisesti käymäläjätettä ei saa laittaa sekajätteeseen. Tarkista oman kuntasi määräykset asiasta.

Kun astia on tyhjä, asetellaan uusi suojapussi paikoilleen. Se pysyy astiassa hyvin valkoisen istuinringin avulla. Käyttö voi jatkua taas.

Käsittele etenkin kylmässä tilassa muovi-istuinta varoen, koska kylmä muovi rikkoutuu kovassa käsittelyssä helpommin.

Lisäohjeita käymäläjätteen käsittelystä löydät Käymäläseura Huussi ry:n oppaasta.

VAIHTOEHDOT JA LISÄVARUSTEET

Ekopikkula-tuotepaketin käymälärunko ja -istuin on saatavana myös erillisenä tuotteeena ilman kuiviketta ja suojapusseja: Pikkula.

Mikäli halutaan vielä pidentää tyhjennysvälejä, voidaan Ekopikkulassa käyttää biologisia hajunpoistajia: Septibio ja ProBio Tech Hajunpoistajaa. Niiden käyttö ei häiritse jälkikompostointia, vaan parantaa sitä.

Mikäli käymälä on tulossa liikuntarajoitteiselle henkilölle, voi parempi valinta olla joko Separett Sanitoa tai Inva wc-tuoli. Niissä istumakorkeus on korkeampi ja ne ovat vakaampia istua sekä nousta ylös.

Jos taas yöastian käyttö on pidempiaikaista tai pysyvää, kannattaa harkita pakastavaa käymälää Privettiä.

Voiko käymäläjätteet heittää roskiin?

Pääsääntöisesti käymäläjätettä ei saa laittaa sekajätteeseen. Tarkista oman kuntasi määräykset asiasta. Ekopikkula tyhjennetään tarvittaessa, pääsääntöisesti kompostiin, jonne voi laittaa myös biohajoavat pussit.

Kuinka painavalle ihmiselle Ekopikkula soveltuu?

Ekopikkulaa voi turvallisesti käyttää 90 kg ihminen. Ekopikkulaa vieläkin tukavempi vaihtoehto on Sanitoa kuivikekäymälä, joka sopii erityisen hyvin esimerkiksi ikäihmisille.

Mikä on Ekopikkulan toimitusaika?

Lähes kaikki tilaukset verkkokaupastamme toimitetaan 1-3 päivässä. Jos tilauksellasi on kiire, suosittelemme tilaamaan tuotteen itselle lähimpään noutopisteeseen, sillä kotiintoimitus tuo yleensä yhden päivän lisää toimitusaikaan.

Minne voin tilata?

Ekopikkula voidaan toimitaa Postin tai Matkahuollon noutopisteisiin kautta Suomen. Voit valita haluamasi noutopisteen kassalla. Voit myös tilata Ekopikkulan kotiinkuljetukselle. Kaikki toimitustavat ovat nähtävillä kassalla sekä Toimitustavat -sivullamme.

Tämä oli tosi tarpeellinen. Erittäin hyvä lisä puu ceelle, varsinkin yö aikaan tosi mahtava ja pysyy hajuttomana, kun laittaa kuiviketta käytön jälkeen.

Helppo käyttää ja tyhjentää. Ei tarvitse sähköä tai vettä. Selkeät käyttöohjeet mukana.

Tarkoituksenmukainen kokonaisuus, joka sopii miltei minne tahansa!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saattaisit myös pitää näistä tuotteista: