Ota yhteyttä

Tuotteet ja palvelut

Ei vain tuotteita –  vaan toimivia ratkaisuja mökeille, haja-asutusalueille sekä ekologiseen elämäntapaan

Vuosien kokemus ja päivittäinen työ käymälöiden, jäteveden puhdistuksen ja kompostoinnin kanssa auttavat meitä tarjoamaan asiakkaillemme aina oikeanlaiset tuotteet ohjeiden ja neuvonnan kera. Koko valikoimamme perustuu ympäristöystävällisyyteen, laatuun ja testattuun toimivuuteen käytännössä.

Alavus järvireitin huussi
Alavuden vilkkaan järvireitin huussirakennus, jossa on Green Toilet 330

Pikkuvihreän ydinosaamista on kuivakäymälät, harmaan veden puhdistus, kompostointi sekä näihin liittyvät tarvikkeet. Emme halua tarjota asiakkaillemme pelkkiä tuotteita, vaan tärkeässä osassa palvelussamme on neuvonta ja tuki. Meiltä löytyy paljon hyviä tuotteita mökeille, haja-asutusalueelle sekä niille, jotka haluavat toteuttaa ekologista elämäntapaa. Viihtyisyydestä ei tarvitse tinkiä vaikka asumisen valinnat on tehty ympäristön ehdoilla. Ja mikä parasta – usein myös kukkaro kiittää!

Pikkuvihreän omia tuotemerkkejä ovat Green Toilet kompostikäymälät sekä GeoTrap harmaan veden puhdistustuotteet. Tämän lisäksi valmistutamme laajaa valikoimaa lisätarvikkeita: lämpöistuimia, urinaaleja ja tuulettimia käymälöihin. Verkkokaupan valikoimaan olemme ottaneet myös muiden valmistajien tuotteita, jotta voisimme aina tarjota asiakkaillemme parhaan ratkaisun.

Verkkokaupassamme on paljon tietoa tuotteista ja vinkkejä esim. asennuksesta ja käytöstä. Asiakaspalvelun kanavat: puhelin, chat whatsapp ja sähköposti ovat avoinna, jos tarvittavaa tietoa ei löydy tai haluat lisävahvistusta valinnallesi.

Olemme vahvasti verkkokauppaan suuntautunut yritys. Meillä on kuitenkin myymälä Rymättylän kirkonkylässä ja siellä myyntinäyttely, jossa tuotteemme voi halutessaan nähdä ja monia niistä voi myös käyttää.