Ota yhteyttä

Green Toilet 330 vaihtosäiliö

Alkaen: 395,00 

Vaihtosäiliö Green Toilet 330 kompostoivaan käymälään. Vaihtosäiliössä voidaan jätteen antaa kompostoitua rauhassa valmiiksi mullaksi. Tarpeen mukaan vaihtosäiliöitä voidaan hankkia lisää ja kasvattaa käymälän kapasitettia.

  • käymälän huolto käy minuuteissa
  • rajaton kapasiteetti
  • siisti ja kevyt huolto
  • hyvä kompostoitumistulos
Ilmainen toimitus

Valitse haluamasi lisävarusteet:

Renkaat vaihtosäiliölle

Green Toilet kompostikäymälöihin sopivat renkaat.

Varastossa: yli 15 kpl

Toimitusaika: 1-3 päivää

Kuvaus

Green Toilet 330 vaihtosäiliö on lisävaruste Green Toilet kompostoivalle käymälälle. Niitä tarvitaan yleensä perhekäytössä yksi, vilkkaammassa käytössä mahdollisesti useampi. Vaihtosäiliöiden avulla kuivakäymälän kapasitettia voi lisätä rajattomasti ja siten hoitaa esimerkiksi matkailukohteen tai yleisökäytössä olevan huussin jätteenkäsittelyn. Sen ansiosta raakaa käymäläjätettä ei tarvitse lapioida tai muutenkaan käsitellä missään vaiheessa.

Huomioi, että vaihtosäiliöön ei kuulu pyörästöä, koska se tulee varsinaisen Green Toilet -käymäläpaketin mukana. Käytössä pyörästö siirretään aina siihen säiliöön, jota ollaan liikuttamassa. Akseli lähtee säiliön hahlosta helposti pois hieman säiliötä nostamalla ja jalalla polkaisemalla.

Jos kuitenkin haluat pyörät kaikkiin säiliöihin, on niitä saatavana erikseen lisävarusteena.

KÄYTTÖ

Kun käytössä oleva Green Toilet tulee täyteen, otetaan se pois käytöstä. Kuilukansi siirretään vaihtosäiliön päälle, kaadetaan kuiviketta reilu 10 cm säiliön pohjalle ja se otetaan käyttöön. Täysinäisen säiliön päälle laitetaan vaihtosäiliön suljettu kansi. Vaihtosäiliön kannessa on tuuletushattu, josta kompostimassa saa happea. Pyörästö siirretään siihen säiliöön, jota ollaan siirtelemässä.

Käymäläjäte kompostoituu valmiiksi 6-12 kuukaudessa olosuhteista riippuen. Green Toilet 330 vaihtosäiliö on hyvä viedä aurinkoiseen paikkaan, jossa se saa auringon lämpöä avuksi kompostoitumiseen. Muutaman kerran vuodessa voi kompostimassa ilmastaa tökkimällä siihen reikiä tai hieman kääntelemällä massaa talikolla. Ilmastaminen nopeuttaa maatumisprosessia. Täysi vaihtosäiliö voi jäätyä talvella, eikä siitä ole haittaa.

Maatumassa olevaan kompostiin vaihtosäiliössä voi etenkin kesäaikaan kaataa suotonesteen, joka tulee käytössä olevasta käymälästä. Se estää kompostimassan kuivumista ja suotonesteen sisältämä urea kiihdyttää prosessia.

Voit hankkia Green Toilet käymälän ja vaihtosäiliön yhtenä edullisena pakettina.

TEKNISET TIEDOT

  • Korkeus 920 mm
  • Leveys 660 mm
  • Syvyys 820 mm
  • Tilavuus 330 l
  • Paino 14 kg
  • sisältö: Green Toilet säiliö, kaksoispohja, tuuletusputken hattu, kuivikesäkki

Saattaisit myös pitää näistä tuotteista: