Ota yhteyttä

Vara-astia yöastioille

39,00 

Pikkulan vara-astia on tarkoitettu tarpeelliseksi lisävarusteeksi Ekopikkula, Pikkula sekä Inva-wc tuoli yöastioille siltä varalta, että yöastian tyhjennys ei syystä tai toisesti onnistu juuri kuin sille olisi tarvetta. Vara-astia tuo siis lisäkapasiteettia varavessallesi – etenkin Inva-wc tuolin kanssa, jonka perusastia on verrattain pieni (noin 6 litraa).

  • Lisäkapasiteettia yöastiallesi
  • Harvemmat tyhjennysvälit

Kuvaus

Käyttötarkoitus

Vara-astia on tarkoitettu erityisesti Pikkuvihreän yöastioille Ekopikkula, Pikkula sekä Inva-wc tuoli. Vara-astia tuo kaivattua lisäkapasiteettia yöastialle, silloin kuin yöastian tyhjennys ei onnistu. Näin voi käydä esimerkiksi jos yöastiaa käytetään veneellä tai jos käyttäjä on ikääntynyt eikä omin voimin kykene yöastiaa tyhjentämään.

Inva-wc tuolin kanssa käytettynä, vara-astia tuo merkittävästi lisämukavuutta, sillä tuolin perusastia on tilavuudeltaan hyvin pieni ja soveltuu korkeintaan 1-3 “asioinnille”. Vara-astian kanssa käytettynä, voi inva-wc tuolia käyttää paljon pidempään, ennen kuin tarve tyhjennykselle (tai astian vaihdolle) on edessä.

Toimitussisältö

  • Musta 37 L vara-astia
  • Ilmatiivis kansi

 

Korkeus (cm) 43 cm
Halkaisija (cm) 39 cm
Tilavuus (L) 37 L
Paino (tyhjänä) 1.5 kg
Väri Musta

Saattaisit myös pitää näistä tuotteista: