Ota yhteyttä

Pikkuvihreä Pikkula

Alkaen: 49,00 

Pikkuvihreän Pikkula on kätevä pikkuvessa moneen käyttöön: mökille yöastiaksi, remontin ajaksi kotiin, vierasmajaan. Pikkulassa on tukeva jäteastia, tiivis kansi sekä kannellinen istuinrinki.

  • istuinkorkeuteen sopiva astia
  • kevyt siirrellä
  • tiivis kansirakenne

Valitse haluamasi lisävarusteet:

Vara-astia yöastioille

Pikkulan vara-astia on tarkoitettu tarpeelliseksi lisävarusteeksi Ekopikkula, Pikkula sekä Inva-wc tuoli yöastioille siltä varalta, että yöastian tyhjennys ei syystä tai toisesti onnistu juuri kuin sille olisi tarvetta. Vara-astia tuo siis lisäkapasiteettia varavessallesi - etenkin Inva-wc tuolin kanssa, jonka perusastia on verrattain pieni (noin 6 litraa).

  • Lisäkapasiteettia yöastiallesi
  • Harvemmat tyhjennysvälit

Biohajoavat suojapussit 40 kpl

BioBag Superline biohajoavat suojapussit sopivat moniin kuivakäymälöihin, kuten Privetti pakastava käymälä, Pikkuvihreän Pikkula, Ekopikkula, Biolan Icelett, Separett Freeze ja Separett Villa.  Yhdessä rullassa on 40 pussia.

Varastossa: yli 15 kpl

Toimitusaika: 1-3 päivää

Kuvaus

Pikkuvihreä Pikkula on monikäyttöinen yöastia tai varavessa.  Sitä voi käyttää sellaisenaan tai kuivikkeiden kanssa, jolloin tyhjennysvälejä saa pidennettyä. Kuivikkeeksi sopii normaali huussikuivike tai pellettikuivikkeet. Halutessaan voi myös käyttää biohajoavia suojapusseja helpottamaan puhtaanapitoa. Käymäläjätteen voi kompostoida biohajoavassa pussissa tai ilman esimerkiksi yhdessä puutarhajätteen kanssa. Käymäläjätteen sisältämä urea kiihdyttää kompostin toimintaa.

TUOTETIEDOT

  • Jätesäiliön koko 37 l (BioBag 35 l biohajoava jätesäkki sopii astiaan ja tulee reunojen yli)
  • Korkeus 45cm (sopiva istumakorkeus)
  • astian halkaisija Ø40 cm

Hyvin käytännöllinen. Ahkerassa käytössä ollut, olisi pitänyt hankkia jo aikaisemmin.

Käytössä turvallinen, riittävän korkea. Kiva kun pimeällä ja kylmällä säällä ei tarvitse mennä yöllä ulos.

Tuli mökille yökäyttöön ja kylmille keleille. Siihen tarkoitukseen ihan passeli. Aikuiselle tukeva, mutta pienen lapsen siinä istuessa on hyvä seurata, että ei kaadu kun nappula kipuaa alas pöntöltä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saattaisit myös pitää näistä tuotteista: