Ota yhteyttä

Green Toilet 120 Family vaihtosäiliö

Alkaen: 295,00 

Vaihtosäiliö Green Toilet Family 120 kompostoivaan käymälään. Sen avulla huolto on nopeaa, helppoa ja siistiä. Vaihtosäiliössä voidaan jätteen antaa kompostoitua rauhassa valmiiksi mullaksi.

  • käymälän huolto minuuteissa
  • siisti ja kevyt huolto
  • hyvä kompostoitumistulos
Tuote ei vaadi vettä Tuote ei vaadi sähköä

Valitse haluamasi lisävarusteet:

Renkaat vaihtosäiliölle

Green Toilet kompostikäymälöihin sopivat renkaat.

Varastossa: yli 15 kpl

Toimitusaika: 1-3 päivää

Kuvaus

Green Toilet 120 Family vaihtosäiliö on lisävaruste Green Toilet kompostoivalle käymälälle. Niitä tarvitaan yleensä perheen mökkikäytössä yksi, jatkuvassa käytössä mahdollisesti useampi. Vaihtosäiliöiden avulla kuivakäymälän kapasitettia voi lisätä rajattomasti. Kun käytät vaihtosäiliöitä, ei maatumatonta käymäläjätettä tarvitse käsitellä lainkaan eikä sitä tarvitse lapioida. Massa saa rauhassa kompostoitua valmiiksi mullaksi kompostorissa, minkä jälkeen sen voi turvallisesti kipata ja levittää haluamaansa paikkaan tontilla.

GREEN TOILET VAIHTOSÄILIÖN KÄYTTÖ

Kun käytössä oleva Green Toilet tulee täyteen, otetaan se pois käytöstä. Kuilukansi siirretään vaihtosäiliön päälle ja se otetaan käyttöön. Täysinäisen säiliön päälle laitetaan vaihtosäiliön suljettu kansi. Vaihtosäiliön kannessa on tuuletushattu, josta kompostimassa saa happea. Pyörästö siirretään siihen säiliöön, jota ollaan siirtelemässä.

Käymäläjäte kompostoituu valmiiksi 8-18 kuukaudessa olosuhteista riippuen. Vaihtosäiliö on hyvä viedä aurinkoiseen paikkaan, jossa se saa auringon lämpöä avuksi kompostoitumiseen. Muutaman kerran vuodessa voi kompostimassa ilmastaa tökkimällä siihen reikiä tai hieman kääntelemällä massaa talikolla. Ilmastaminen nopeuttaa maatumisprosessia. Vaihtosäiliön kompostiin voi myös kaataa käymälästä tulevaa suotonestettä. Suotonesteen sisältämä urea kiihdyttää kompostoitumista ja kostuttaa massaa, koska se saattaa etenkin kesäaikaan kuivua liikaa.

Täysi vaihtosäiliö voi jäätyä talvella, eikä siitä ole haittaa.

Voit hankkia Green Toilet käymälän ja vaihtosäiliön yhtenä edullisena pakettina.

GREEN TOILET VAIHTOSÄILIÖ TEKNISET TIEDOT

  • Korkeus 700 mm
  • Leveys 600 mm
  • Syvyys 600 cm
  • Tilavuus 120 l
  • Paino 12 kg
  • Sisältö: Green Toilet säiliö ja välipohja, tuuletusputken hattu, kuivikesäkki

Huom! Vaihtosäiliössä ei ole mukana renkaita, koska ne tulevat aina varsinaisen Green Toilet käymäläpaketin mukana ja vaihdetaan aina siihen säiliöön jota ollaan liikuttelemassa. Ne voi kuitenkin halutessaan hankkia lisävarusteena.

Miksi vaihtosäiliössä ei ole renkaita?

Itse Green Toilet käymäläpaketin mukana tulee vahva pyörästö. Idea on, että tuo pyörästö vaihdetaan aina siihen säiliöön, jota on tarkoitus siirrellä. Pyörät lähtevät irti säiliön hahlosta helposti ilman työkaluja hieman säiliötä nostamalla ja jalalla polkaisemalla.

Toki tarvittaessa meiltä Pikkuvihreästä saa erillisenä lisätarvikkeena pyörästöjä Green Toiletiin. Valitse vain Lisävarusteista: Renkaat vaihtosäiliölle

Kuinka kauan maatuminen kestää ja montako vaihtosäiliötä tarvitsen?

Käymäläjäte maatuu noin 8-18 kuukaudessa mullaksi niin että sen alkuperää ei mitenkään enää aistinvaraisesti voi tietää. Kompostin voi olettaa loppuun maatunutta, kun siitä ei erity käymälän hajua tai silmämääräisesti ei enää näy hajoamatonta ainesta.

Useimmiten kesäkäytössä riittää yksi vaihtosäiliö, mutta jos käyttö on ympärivuotista voi olla tarpeen hankkia 2-3 vaihtosäiliötä. Kannattaa kuitenkin ehkä lähteä liikkeelle yhdellä vaihtosäiliöllä ja hankkia lisää vasta kun niille on todellinen tarve.

Saattaisit myös pitää näistä tuotteista: