Green Toilet 120 Family vaihtosäiliö

Vaihtosäiliö Green Toilet Family 120 kompostoivaan käymälään. Sen avulla huolto on nopeaa, helppoa ja siistiä. Vaihtosäiliössä voidaan jätteen antaa kompostoitua rauhassa valmiiksi mullaksi.

  • käymälän huolto minuuteissa
  • siisti ja kevyt huolto
  • hyvä kompostoitumistulos
Ilmainen toimitus
Poista

Kuvaus

Green Toilet 120 Family vaihtosäiliö on lisävaruste Green Toilet kompostoivalle käymälälle. Niitä tarvitaan yleensä perheen mökkikäytössä yksi, jatkuvassa käytössä useampi. Vaihtosäiliöiden avulla kuivakäymälän kapasitettia voi lisätä rajattomasti. Kun käytät vaihtosäiliöitä, ei maatumatonta käymäläjätettä tarvitse käsitellä lainkaan. Massa saa rauhassa kompostoitua valmiiksi mullaksi kompostorissa.

KÄYTTÖ

Kun käytössä oleva Green Toilet tulee täyteen, otetaan se pois käytöstä. Kuilukansi siirretään vaihtosäiliön päälle ja se otetaan käyttöön. Täysinäisen säiliön päälle laitetaan vaihtosäiliön suljettu kansi. Vaihtosäiliön kannessa on tuuletushattu, josta kompostimassa saa happea. Pyörästö siirretään siihen säiliöön, jota ollaan siirtelemässä.

Käymäläjäte kompostoituu valmiiksi 6-12 kuukaudessa olosuhteista riippuen. Vaihtosäiliö on hyvä viedä aurinkoiseen paikkaan, jossa se saa auringon lämpöä avuksi kompostoitumiseen. Muutaman kerran vuodessa voi kompostimassa ilmastaa tökkimällä siihen reikiä tai hieman kääntelemällä massaa talikolla. Ilmastaminen nopeuttaa maatumisprosessia. Täysi vaihtosäiliö voi jäätyä talvella, eikä siitä ole haittaa.

Voit hankkia Green Toilet käymälän ja vaihtosäiliön yhtenä edullisena pakettina.

GREEN TOILET VAIHTOSÄILIÖ TEKNISET TIEDOT

  • Korkeus 700 mm
  • Leveys 600 mm
  • Syvyys 600 cm
  • Tilavuus 120 l
  • Paino 10 kg

Huom! Vaihtosäiliössä ei ole mukana renkaita, koska ne tulevat aina varsinaisen Green Toilet käymäläpaketin mukana ja vaihdetaan aina siihen säiliöön jota ollaan liikuttelemassa.

Miksi vaihtosäiliössä ei ole renkaita?

Itse Green Toilet käymäläpaketin mukana tulee vahva pyörästö. Idea on, että tuo pyörästö vaihdetaan aina siihen säiliöön, jota on tarkoitus siirrellä. Pyörät lähtevät irti säiliön hahlosta helposti ilman työkaluja hieman säiliötä nostamalla ja jalalla polkaisemalla.

Toki tarvittaessa meiltä Pikkuvihreästä saa erillisenä lisätarvikkeena pyörästöjä Green Toiletiin. Valitse vain Lisävarusteista: Renkaat vaihtosäiliölle

Saattaisit myös pitää näistä tuotteista: