Ota yhteyttä

GeoTrap harmaan veden suodatinmassa suodatinpussissa

49,80 

GeoTrap ravinnesiepparia saa myös kätevässä suodatinpussissa. GeoTrap on tehokas suodatinmateriaali harmaavesisuodattimiin. Kestosuodatinpussin kanssa sitä voi käyttää muissakin suodattimissa kuin Pikkuvihreän GeoTrapissa.

  • erinomainen ravinteiden sitomiskyky
  • suodatinpussin avulla vaihto on helppoa
  • kotimainen tuote

Lue lisää

Varastossa: yli 15 kpl

Toimitusaika: 1-3 päivää

Kuvaus

GeoTrap haju- ja ravinnesieppari on kehitetty kuivakäymälöiden ja harmaavesisuodattimien nesteiden puhdistukseen. Haju- ja ravinnesieppari estää haitallisen typen ja fosforin valumisen vesistöihin sitomalla ne itseensä. Käytön jälkeen ravinteilla ladattu GeoTrap on erinomainen ja luonnollinen tapa kierrättää takaisin kasveille niiden tarvitsemat ravinteet.

Suodatinpussi pitää suodatusmassan suodattimen sisällä ja päästää puhdistettavan likaveden lävitseen. Pussi helpottaa suodatinmassan vaihtoa.

KÄYTTÖ

Aseta suodatinpussi harmaavesisuodattimeen siten, että tuleva likavesi kulkee suodattimeen kuten esim. oheisessa kuvassa. Kaada koko määrä (5 kg) GeoTrap ravinnesiepparimassaa suodatinpussin sisään. Tämä annos riittää esimerkiksi peruskesämökkikäytössä saunan pesuvesien puhdistukseen. Kesäkauden käytössä suodatimassa vaihdetaan kerran vuodessa.  Käytön jälkeen koko pussi nostetaan suodattimesta ja viedään esim. kasvien tai puiden juurille lannoitteeksi tai lisätään kompostiin. GeoTrap haju- ja ravinnesieppari soveltuu kaikkiin harmaavesisuodattimiin. Suodatinpussi on tarkoitettu uudelleen käytettäväksi. 

Huomioi, että GeoTrap harmaan veden suodattimessa ei tätä suodatinpussia ole tarve käyttää.

TOIMITUSSISÄLTÖ

  • GeoTrap suodatinmassa 5 kg
  • kestosuodatinpussi: pohjan halkaisija 50 cm, korkeus 70 cm, tiheys 250 my

Saattaisit myös pitää näistä tuotteista: