Ota yhteyttä
Ale!

Puucee kuivikepaketti

69,00 

Tilaa kerralla tarvikkeet puuceen keväthuoltoon ja kesäkauden käyttöön: kuivikkeet, biohajottaja sekä lämpöistuin edullisena pakettina.

  • kolme säkkiä Kiteen kuiviketta
  • PuuCee Janne biohajottaja
  • GeoTrap ravinnesieppari
  • Pikkuvihreä lämpöistuin
Ilmainen toimitus

Ei varastossa

Toimitusaika: 1-3 päivää

Kuvaus

Tähän puuceen tarvikepakettiin olemme valinneet parhaat tuotteet mökkikauden starttiin! Siivottu ja huollettu huussi palvelee taas kesänviettäjiä kun aika koittaa. Tämä on myös mainio ja tarpeellinen mökkituliainen!

Kiteen Mato ja Mullan turpeeton kuivike 3 pss

Tämä Kiteen kuivike on valmistettu rehevöityneiden järvien kunnostuksessa kerätystä ruokohelvestä. Tämä kuivike on käytössä erittäin imukykyistä ja pitää kompostin ilmavana. Se on myös mökkikuljetuksessa mukava, koska se painaa turvetta selvästi vähemmän vaikka tilavuus on sama (40 l).

Puucee Janne 700 gr pullo

Tämä on huussikansan tuntema klassikko: keltainen sitruunantuoksuinen “huussipuuteri”, jota lisätään noin ruokalusikallinen käynnin jälkeen. Puucee Janne kiihdyttää kompostoitumista, torjuu hyönteisiä ja tuo raikkaan tuoksun huussiin.

GeoTrap haju- ja ravinnesieppari

Hyvänä lisänä kesäkäyttöön puuceessa on GeoTrap haju- ja ravinnesieppari. Se on mineraali, joka sitoo itseensä typpeä ja fosforia. Se myös sitoo itseensä hajuja ja parantaa kompostin rakennetta.

Pikkuvihreä lämpöistuin

Styrox-istuin huussissa tuo paljon mukavuutta käynteihin, koska se tuntuu aina lämpimältä istua riippumatta ulkolämpötilasta. Hyvä on muistaa, että lämpöistuin on ns. kuluvaa tavaraa ja se tulisi vaihtaa säännöllisesti. Kulunutta ja rispaantunutta istuinta on vaikea pitää hygieenisenä. Tästä siis mukaan yleismallinen lämpöistuin, joka on helppo vaihtaa kaikkiin perinteisiin huussin penkkeihin kovikelevyn ansiosta.

Lisätuotteena on pakettiin mahdollista valita kätevä Pikkuvihreä vedetön urinaali. Sen voi esimerkiksi asentaa huussin yhteyteen pienentämään nestekuormitusta tai muualle sopivaan paikkaan mökkitontilla.

Saattaisit myös pitää näistä tuotteista: