Ota yhteyttä

Pikkuvihreä tuulituuletin

Tuulen voimalla herkästi pyörivä, laadukas Pikkuvihreä tuulituuletin. Sopii esimerkiksi kuivakäymälän tuuletukseen tai pienen mökin ilmanvaihdon tehostamiseen. Sopii joko 75 tai 110 mm tuuletusputkeen. Huippuherkkä laakeri!

Tuote ei vaadi sähköä Ilmainen toimitus

Varastossa: yli 15 kpl

Toimitusaika: 1-3 päivää

Kuvaus

Tuulituulettimen teho perustuu herkästi tuulen avulla pyörivään “hyrrään”, joka pyöriessään imee ilmaa tuuletusputkesta. Sopii sähköttömissä kohteissa esimerkiksi huussin, käymälän, kellarin tai vajan tuuletuksen parantamiseen sekä kosteuden poistoon.

Mikäli kuivakäymälässä ilmenee hajuhaittaa tai liikaa nestettä, on tuulituuletin usein hyvä apu näihin ongelmiin. Se pitää ilmavirtaa yllä oikea suuntaisena sekä edistää nesteen haihdutusta. Nesteen poisto kuivike- tai kompostikäymälässä edistää usein myös kompostoitumista.

TEKNISET TIEDOT

  • korkeus 41 cm (75 mm sovituspalan kanssa 51,5 cm)
  • sopii 110 mm ja 75 mm tuuletusputken päälle
  • tuuletushyrrän halkaisija 25 cm
  • materiaali: tuuletinosa alumiini, putkiosa galvanoitua metallia
  • paino 2,2 kg
  • vuoden takuu

Huom! Tämä tuulituuletin ei sovellu tulisijojen piipun päähän.

KÄYTTÖ JA HUOLTO

Tuulituuletin sopii asennettavaksi suoraan joko 75 tai 110 mm tuuletusputkeen. Liitos on tiivis, eikä muuta kiinnitystä yleensä tarvita. Halutessaan käyttäjä voi kiinnittää tuulettimen muutamalla ruuvilla tuuletusputkeen. Green Toilet kompostoivan kuivakäymälän kanssa sopii 110 mm vakiohalkaisija. Lukuisiin muihin Suomessa myytäviin kuivakäymälöihin sopii yhteen 75 mm supistus.

Tuulituulettimen sisällä on akselin ympärillä öljykuppi, joka voitelee akselia. Jos tuulettimen pyöriminen heikkenee, voi olla tarve lisätä öljyä. Tällöin tuuletin avataan päällä olevasta nupista, jolloin hyrräosa saadaan pois paikoiltaan ja öljykuppi tulee esiin. Nosta kuminen suojus ja lisää kuppi täyteen mitä tahansa voiteluöljyä. Huollettuna normaalikäytössä tuulituuletin on pitkäikäinen.

 

 

Hyvää ja halpaa harvoin saa,mutta nyt sai! Hyvä asia että oli supistusputki samassa paketissa.

Hyvin pyörii. Toimiva kampe.Pyörii tosi heleposti vaikka ei hirveesti tuule

Ostin 2 viikkoa sitten ja oli nopea toimitus ,joten sain nopeasti käyttöön.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saattaisit myös pitää näistä tuotteista: