Ale!

Puucee kuivikepaketti

Original price was: 109,00 €.Current price is: 89,00 €.

Tilaa kerralla tarvikkeet puuceen keväthuoltoon ja kesäkauden käyttöön: kuivikkeet, biohajottaja sekä lämpöistuin edullisena pakettina.

  • kolme säkkiä Kiteen kuiviketta
  • PuuCee Janne biohajottaja
  • GeoTrap ravinnesieppari
  • Green Toilet saranoitu lämpöistuin

Miesväelle mökkipisuaari mukaan!

Pikkuvihreä Urinaali

Pikkuvihreä Urinaali on loistava pisuaari esimerkiksi huussiin tai kesämökille. Urinaali keventää itse kuivakäymälän nestekuormitusta ja vähentää näin mahdollisia hajuhaittoja. Lisäksi virtsa on helppo ottaa talteen Urinaalin mukana tulevan letkun avulla ja hyödyntää lannoitteena esimerkiksi kasvimaalla!

  • kotimainen, kestävä vedetön urinaali
  • mahdollistaa virtsan erilliskeräilyn
  • helppo asentaa
  • valmistettu Suomessa kierrätysmuovista

Varastossa: 5 kpl

Toimitusaika: 1-3 päivää

Kuvaus

Tähän puuceen tarvikepakettiin olemme valinneet parhaat tuotteet mökkikauden starttiin! Siivottu ja huollettu huussi palvelee taas kesänviettäjiä kun aika koittaa. Tämä on myös mainio ja tarpeellinen mökkituliainen!

Kiteen Mato ja Mullan turpeeton kuivike 3 pss

Tämä Kiteen kuivike on valmistettu rehevöityneiden järvien kunnostuksessa kerätystä ruokohelvestä. Tämä kuivike on käytössä erittäin imukykyistä ja pitää kompostin ilmavana. Se on myös mökkikuljetuksessa mukava, koska se painaa turvetta selvästi vähemmän vaikka tilavuus on sama (40 l).

Puucee Janne 700 gr pullo

Tämä on huussikansan tuntema klassikko: keltainen sitruunantuoksuinen “huussipuuteri”, jota lisätään noin ruokalusikallinen käynnin jälkeen. Puucee Janne kiihdyttää kompostoitumista, torjuu hyönteisiä ja tuo raikkaan tuoksun huussiin.

GeoTrap haju- ja ravinnesieppari

Hyvänä lisänä kesäkäyttöön puuceessa on GeoTrap haju- ja ravinnesieppari. Se on mineraali, joka sitoo itseensä typpeä ja fosforia. Se myös sitoo itseensä hajuja ja parantaa kompostin rakennetta.

Green Toilet saranoitu lämpöistuin

Helposti pyyhittävä solupolypropeenimuovista valmistettu istuin tuo paljon mukavuutta käynteihin, koska se tuntuu aina lämpimältä istua riippumatta ulkolämpötilasta. Voit pitää lämpöistuimen siistinä pyyhkimällä sen puhtaaksi säännöllisin väliajoin vedellä sekä miedolla pesuaineella.

Pakettiin on lisätuotteena valittavissa kätevä vedetön pisuaari.

 

Saattaisit myös pitää näistä tuotteista: