Ota yhteyttä

EcoFlush Supervähävetinen WC

649,00 

EcoFlush on supervähävetinen wc, joka säästää jopa 80 % vettä tavalliseen vessaan verrattuna. EcoFlush minimoi turhan vedenkäytön ja keskittää vedenkulutusta ainoastaan ”isoon hätään”. EcoFlush sopii tavalliseen viemäriliitokseen ja liitettäväksi umpitankkiin.

 • asenna tavallisen wc:n tilalle
 • käyttö joko erottelevana tai ei-erottelevana
 • merkittävä säästö veden kulutuksessa
 • minimoi jäteveden muodostumista sekä kuluja
Tuote ei vaadi sähköä Ilmainen toimitus

Valitse haluamasi lisävarusteet

Wostman Eco Flush adapteri

Liitoskappale Wostman Eco Flush vähävetiseen vessaan. Adapterin avulla voidaan ohjata seka virtsa että kiinteä jäte samaan keräilyyn esim. umpitankkiin.

Umpisäiliö 2100 litraa maan päälle

Alipaineen kestävä 2100-litrainen umpisäiliö wc:n jätevesille vain maan päällisiin asennuksiin. Tämä umpisäiliö malli on muotoilulla jäykistetty eikä siinä ole lainkaan metallisia osia. Näin ollen tätä kyseistä mallia ei välttämättä tarvitse tyhjentää talven ajaksi.

Sopii hyvin esimerkiksi Wostman EcoVac alipaine-wc:lle tai EcoFlush vähävetiselle wc:lle.

Varastossa: 3 kpl

Toimitusaika: 2-5 vrk

Kuvaus

Wostmanin supervähävetisen EcoFlushin voi vaihtaa minkä tahansa tavallisen vesivessan tilalle ja säästää vedenkulutuksessa merkittävästi. EcoFlush on täydellinen ratkaisu esimerkiksi umpitankkeihin sekä muihin kohteisiin, joissa on tarve säästää turhaa vedenkulutusta. EcoFlush on erittäin ekologinen sekä taloudellisesti fiksu valinta, sillä se kuluttaa vain noin neljänneksen tavallisen vessan vedenkulutuksesta. Tämä nerokas innovaatio perustuu WC-istuimessa olevaan kaksiosaiseen muotoiluun. Ruotsissa EcoFlush on jo vuosien ajan kerännyt kehuja ja vakiinnuttanut asemansa markkinoilla.

KÄYTTÖ

EcoFlushin vedensäästö perustuu siihen että virtsaamisen jälkeen käytetään vain murto osa vedestä isoon huuhteluun verrattuna.  Kun EcoFlush vessassa käydään pissalla, huuhdellaan vessa pienemmällä,  3 desilitran vedolla. Isoa hätää varten puolestaan EcoFlush voidaan vetää reilummalla 2,5 litran huuhtelulla. Vertailun vuoksi, markkinoiden yleisimmät WC-istuimet huuhtelevat aina 2-4 litraa per veto. Koska suurin osa ihmisten WC-käynneistä on virtsaamista, on taloudellista olla huuhtelematta vessaa aina samalla määrin.

ASENNUS 

EcoFlush voidaan käytännössä asentaa kahdella eri tavalla: erottelulla tai ilman. Erottelevassa asennustavassa virtsa ja musta jätevesi johdetaan erikseen erillisiin keräilyihin tai suodatukseen. Vaihtoehtoisesti voidaan istuin liittää yhteen ja samaan viemäriin, jolloin erottelua ei hyödynnetä. Tähän asennustapaan tarvitaan liitoskappale, jolla virtsaputki yhdistetään samaan viemäriin mustan veden kanssa.

TEKNISET TIEDOT

 • Istuinkorkeus: 450 mm
 • Maksimikorkeus: 820 mm
 • Leveys: 350 mm
 • Syvyys: 620 mm
 • Paino: 30 kg
 • Vesiliitäntä: Joustava ruostumaton 1/2 ”
 • R15 Huuhtelumäärät: iso huuhtelu: 2,5 L; virtsan huuhtelu: 0,3 L
 • Keskimääräinen huuhtelu noin 1 litraa per veto
 • Viemäriliitos: 110 mm
 • Virtsaletku: halkaisija 19mm, pituus 50 mm valkoinen, mukana
 • Wc-istuin: vakioistuin valkoisella kannella

Huuhtele tarpeen mukaan!

EcoFlush säästää vettä jopa 80 % tavalliseen vesivessaan verrattuna. Veden säästö perustuu kaksiosaiseen muotoiluun, jossa virtsalla käydessä huuhdellaan vain 3 desilitraa istuimen etuosaa. Reilummalle 2.5 litran huuhtelulle on tarvetta vain isomman asioinnin yhteydessä. Koska valtaosa vessassa käynneistä on vain pissaamista, vettä säästyy huimasti.

Ensimmäinen asennusvaihtoehto

EcoFlush supervähävetinen voidaan asentaan kahdella eri tavalla. Ensimmäisessä tavassa kaikki jätös voidaan ohjata yhteen ja samaan umpitankkiin tai kunnalliseen viemäriverkostoon. Tässä asennustavassa tarvitset lisävarusteena saatavan liitoskappaleen.

Toinen asennustapa

Toinen vaihtoehto on pitää jätökset erillään toisistaan ja johtaa ne omiin umpitankkeihinsa. Tämä on erittäin suosittu ratkaisu ollut jo vuosia Ruotsissa.

Saattaisit myös pitää näistä tuotteista: