Ota yhteyttä

Privetti pakastava käymälä

1 490,00 

Pikkuvihreän jo klassikoksi muodostunut pakastava käymälä, Privetti toimii kuten tavallinen kotipakastin: se pakastaa kaiken käymäläjätteen nopeasti ja estää näin bakteerikasvun sekä hajut. Asennus on helppoa, vain töpseli seinään, läpivientejä tuuletus- tai nesteputkelle ei tarvita. 

 • lämmitetty istuinrinki
 • energiapihi
 • tukeva kahva laitteen siirtelyyn
Tuote ei vaadi vettä Ilmainen toimitus

Ei varastossa

Toimitusaika: 1-3 päivää

Kuvaus

KÄYTTÖTARKOITUS

Pikkuvihreän pakastava käymälä Privetti on palvellut suomalaisia hädän tullen jo 20 vuotta. Luotettavasti toimiva Privetti pakastaa niin kiinteän kuin nestemäisenkin jätteen nopeasti. Laite voidaan sijoittaa vaikka sängyn viereen, koska se on käytössä täysin hajuton.

Parhaimmillaan Privetti pakastava käymälä on yöastiana ja sisävessana mökeillä. Se tuo helppoutta ja mukavuutta oleskeluun etenkin ilta- ja yöaikaan, sekä esimerkiksi talvella kun on pimeää ja liukasta ja ulkohuussiin kulkeminen voi olla haastavaa. Pakastava käymälä tuo usein myös helpostusta ikäihmisille sekä muille liikuntarajoitteisille kun vessaan ei kiireen yllättäessä ole pitkä matka.

Huom! Keväällä 2019 uusitussa Privetti mallissa on lämmitettävä istuinrinki ja tukeva kahva laitteen siirtelyä varten.

Linkki tuotteen esittelyvideolle

PAKASTAVAN KÄYMÄLÄN TOIMINTAPERIAATE

Privetissä on 25-litran jäteastia, johon kaikki käymäläjäte tulee ja jäätyy. Jäteastiassa käytetään kompostissa biohajoavaa muovipussia ja sen avulla jäteastia on helppo tyhjentää kompostiin ja pitää puhtaana. Privetissä ei ole tarve käyttää kuivikkeita tai muita lisäaineita. Pakkanen pysyy astian alaosassa ja laite lämmittää samalla huoneilmaa. Kompostissa jätteen sisältämä urea kiihdyttää kompostoitumista.

Privetti on ehdottoman energiapihi: käyttää vain noin 10 euron edestä sähköä vuodessa ollessaan jatkuvasti käytössä. Kun laitetta ei käytetä, sitä voi säilyttää kylmissä tiloissa virta sammutettuna.

Pakkauksen mukana tulee yksi rulla biohajoavia jätesäkkejä (40 kpl).

TEKNISET TIEDOT

 • Mitat: korkeus 47 cm, leveys 44 cm, syvyys 63 cm
 • Paino: 36 kg
 • Teho: 90 W
 • Kapasiteetti: 1-4 henkeä
 • Jäteastia 25 l
 • Takuu: 2 vuotta
 • Sähkö: 230 V, maadoitettu
 • IP-luokitus: 3.2

Lämpiävä istuinrinki

Privetissä on sähköllä kevyesti lämpiävä istuinrinki, jonka ansiosta käymälällä on erittäin mukava istua. Pakastava käymälä ei istuessa tunnu lainkaan kylmältä, koska kylmä ilma pakkautuu jäteastian alaosaan.

Säädettävä termostaatti

Privetin takana on seitsemän-portainen termostaatti kylmyyden tehon säätelyyn. Mitä enemmän vessaa käytetään, sitä enemmän tehoa vaaditaan. Yleensä teho 3-5 riittää perhe käytössä.

Käymälän huolto

Privetin sisässä on erityisesti pakastavaan käymälään suunniteltu ämpäri, jonka sisäpuolella on kääntyvä kahva, josta ämpäri on helppo nostaa ulos ja viedä kompostiin tyhjennettäväksi.

Kantokahva siirtelyyn

Aina silloin tällöin voi tulla tarvetta siirtää käymälälaitetta esimerkiksi wc-tilan imuroinnin yhteydessä. Laitteen siirtelyä helpottaa käymälän päällä oleva kantokahva. Toki, kantokahvan voi halutessaan esteettisistä syistä irrottaa poiskin.

Erittäin hyvä tuote. Pakastava wc PikkuVihreä Privetti on osoittautunut energiapihiksi, hajuttomaksi ja todella näppäräksi tuotteeksi. Lisäksi sen hyviin ominaisuuksiin lämmin istuinrengas. Yllättävää on sen sijaan se, miten paljon se lämmittää esim. kylpyhuonetta. Tämäkin ominaisuus voidaan laskea hyviin ominaisuuksiin, etenkin jos talvikylmät yllättävät. Vaihto vesivessasta pakastavaan käymälään kävi näppärästi, eikä ongelmia ole ollut. Vettä säästyy huimasti, kun vesivessaa ei “koko ajan” vedetä. Suosittelen lämpimästi tuotetta, kannattava ostos!

”Biohajoavat” pussit kompostoituvat verrattain huonosti. Kaivelin vuoden jälkeen kompostista täysin kompostoimattomia ilmatiivitä pusseja. Kai tähän on joku ratkaisu, ettei tällaista virhettä tapahdu… esim. Ei sulje pusseja kiinni. Pitää huolen että kuiviketta ja ilmastointia kompostissa on tarpeeksi..

Tämä on ihan totta. Näissä pusseissa on ollut pakko tehdä kompromissi sen välillä, että ne kestäisivät varmuudella tyhjennyksen ja toisaalta sitten kompostoituisivat. Laatu on normaalia hedelmäbiopussia vahvempaa. Kyllä ne lopulta sitten hajoavat, koska valmistusaine on maissi. Kuten mainitsit, kompostin hoito: ilmastaminen, kuivikkeiden käyttö auttavat asiaa. Myös jotain kompostikiihdyttimiä voi käyttää prosessin nopeuttamiseksi.

Minna

Aivan huipputuote. Lämmin istuinrengas tuo lisämukavuutta. Privetti sijoitettiin meillä mökin saunan pukuhuoneen nurkaan, eikä sitä käytetä juuri ennen saunomista. Pakastavan käymälän hankintaperuste oli se, ettei tarvinnut porata paksuun hirsiseinään tuuletusputkille reikiä. Oma pakastava käymälä kokemus on että maailman kätevin käymälä, kun piuha vain seinään ja odottaa hetken ja on jo parin tunnin kuluttua käyttövalmis. Sähkökatkoja pakastava wc ei kyllä kestä, että mökillä pitää olla varma sähköntuotto. Eli pakkasen on pysyttävä pöntössä tasaisesti koko ajan.
Ei ole tiellä eikä haise. Kansi kannattaa kyllä “kakkosen” jälkeen laittaa nopeasti kiinni, mutta tavara kyl jäättyy nopeasti. On fiilis kuin olisi ns. sisävessa 🙂
En ole käyttänyt kuiviketta perään, vain wc-paperia. Noin kerran viikossa tai mökiltä kaupunkiin lähtiessä siirrän pussin kompostoivaan käymälään ja ennen pussin sinne heittioa isken talikolla reikiä pussiin. Pussin päälle heittelen kuiviketta vasta siinä vaiheessa kun olen vienyt kompostoitumaan.
Huom. Kannattaa nostaa sisäsankko hetkeksi ulos (n.3-5min) Privetistä ennen pussin nostoa, niin se pussi irtoaa helpommin, eikä repeä rikki.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saattaisit myös pitää näistä tuotteista: