Ota yhteyttä

Separett Freeze Pakastava Käymälä

1 499,00 

Separett Freeze on kokonaan Suomessa valmistettu helppokäyttöinen pakastava käymälä. Pakastava käymälä on erinomainen sisävessa kesämökille esimerkiksi puuceen “kaveriksi”. Pakastavan käymälän parhaita puolia ovat helppo ja nopea käyttöönotto sekä 100 % hajuttomuus. Laita vain virtatöpseli seinään ja biopussi paikalleen niin istunnot voivat alkaa. Tehokkaasti pakastava Freeze tekee käymälätuotteista nopeasti täysin hajuttomia.

Tuote ei vaadi vettä Ilmainen toimitus

Kuvaus

Separett Freeze on luotettava Suomessa valmistettu jäädyttävä kuivakäymälä.

Pakastavan kuivakäymälän toiminta perustuu siihen, että se jäädyttää käymäläjätteet sisässä olevaan jäteämpäriin ja tekee näin “tuotoksista” täysin hajuttomia. Pakastavan käymälän kanssa käytetään biohajoavia suojapusseja, jotka auttavat jäteämpärin tyhjennyksessä kompostoriin. Kuiviketta ei lähtökohtaisesti käymälässä ole tarve käyttää, mutta kompostoriin sitä kannattaa lisätä kun tekee tyhjennyksen.

Toiminnaltaan pakastava käymälä muistuttaa paljon tavallista arkkupakastinta. Sähkön kulutus on todella pientä verrattuna esimerkiksi polttaviin käymälöihin. Lisäksi pakastava käymälä on erittäin pitkäikäinen, koska siinä ei ole liikkuvia tai muutenkaan helposti rikkoontuvia osia. Ei ole mitenkään poikkeuksellista, että pakastava käymälä kestää 15-20 vuotta käytössä.

Asennus ja käyttöönotto

Pakastavan wc:n parhaita puolia ovat ehdottomasti erittäin helppo ja nopea asennus. Käymälä tulee vain kytkeä virtapistokkeeseen ja toiminta voi alkaa. Käymälän sisässä olevaan jäteämpäriin laitetaan ympäröidä biopussi, jotta tyhjennys esimerkiksi kompostiin on helppoa. Pakastava käymälä ei siis vaadi lainkaan tuuletusputkia tai seinän läpivientejä toisin kuin monet muut kuivakäymälät. Se voidaan siis sijoittaa minne tahansa vapaaseen tilaan lattialla, minne saadaan sähköä.

Yleisimmät käyttökohteet

Pakastava käymälä sopii kaikken parhaiten esimerkiksi kesämökin sisävessaksi ulkona olevan puuceen “kaveriksi”. Pakastavan käymälän kapasiteetti tai tilavuus on sen verran rajallinen, että mökin ainoaksi vessaksi se ei useinkaan sovellu, etenkin jos käyttäjiä on useita. Sen sijaan, pakastava käymälä on erinomainen “kakkosvessa”, jossa käydään pääasiassa yöaikaan, talvella tai kun ulkohuussiin on muuten hankala kulkea.

Tyhjentäminen

Separett Freeze tyhjennetään nostamalla käymälän sisällä oleva sisä-ämpäri ulos käymälästä. Sisä-ämpärillä pakastuneet käymäläjätteet voidaan kantaa ulos tyhjennettäväksi käymäläjätteelle soveltuvaan kompostoriin. Pikkuvihreän valikoimasta löydät tarkoitukseen erinomaisesti sopivan ja asetusten määräykset täyttävän käymäläjätekompostori Greenin. Greenissä on sisällä kaksoispohja, joka erottelee käymäläjätteestä nesteet ja kompostoi tehokkaasti kiinteät jätökset. Pakastavaa käymälää harkitsevan kannattaa siis ehdottomasti huolehtia, että jätteelle on jatkokäsittely kompostoimalla kunnossa mietittynä.

 

Paino 35 kg
Pituus 64 cm
Leveys 44 cm
Korkeus 55 cm
Istumakorkeus 48 cm
Sisäsäiliön tilavuus 20 L
Energian kulutus 0.73 kWh/vrk
Liitäntä 2.3 metrin maadoitettu johto
Teho 45 W
Jännite 230 V
Äänitaso käytössä Noin 39 dB

Saattaisit myös pitää näistä tuotteista: