Ota yhteyttä

Omahuussi Esteetön

2 890,00 

Pikkuvihreän Omahuussista on myös suurempi, esteetön malli. Omahuussi on pinnoiltaan valmis: ulkoa ja sisältä maalattu sekä kattohuopa asennettuna. Se toimitetaan elementteinä. Kuljetus onnistuu esim. peräkärryssä tai lavarahtina.

Etsitkö huussia yleisö- tai asiakaskäyttöön? Kysy lisätietoja ja tarjousta asiakaspalvelustamme!

Varastossa: 2 kpl

Toimitusaika: 1-3 päivää

Hinta ei sisällä toimitusta. Tarkista toimituskulu syöttämällä postinumerosi.

Kuvaus

Omahuussi Estettömässä mitoitus on reilu ja asiointi pyörätuolin kanssa onnistuu. Esteettömän invahuussin voi tilata Green Toilet 330 tai Green Toilet Family 120 käymälälaitteella (ei sisälly hintaan). Esteetön malli sopii hyvin myös normaaliin mökkikäyttöön, jolloin siihen jää hyvin tilaa esim. käsienpesupisteelle ja kuivikkeille.

Omahuussit tulevat aina valmiiksi maalattuina, mutta tilauksesta huussin saa myös maalaamattomana tai asiakkaan omilla väreillä.

MITAT

  • leveys 200 cm
  • syvyys 170 cm
  • korkeus harjalle 260 cm
  • oven leveys 100 cm, korkeus 180 cm

Omahuussi Esteetön on saatavana myös pulpettikattoisena – kysy meiltä lisää.

Huom! invaluiska ei kuulu pakettiin, mutta sen voi erikseen tilata.

Omahuussit valmistetaan työkeskuksessa Suomessa, jossa työelämään kuntoutujat pääsevät samalla kouluttautumaan. Jokainen Omahuussi tehdään erikseen käsityönä ja siksi niissä voi olla hieman yksilöllisiä eroja. Hankkimalla Omahuussin tuet samalla kuntouttavaa työtä ja autat monia henkilöitä palaamaan takaisin työelämään ja arkeen.

  • Huussirakennus elementteinä: maalattuna sekä sisältä että ulkoa tai maalaamattomana.
  • Harja- tai pulpettikatto
  • Kattohuopa valmiiksi asennettuna tai erikseen

Valitsitpa miten tahansa, hinta on näiden osalta aina sama. Kommentoi toivevärisi esimerkiksi kassalla lisätietoja kohdassa tai laita meille sähköpostia.

Puinen ramppi pyörätuolilla kulkeville

Esteettömyys lähtee siitä, että käymälään pääsee sisälle helposti. Liikkumista varten on Omahuussi Esteettömään mahdollista tilata ja asentaa ramppi, jonka helpottaa pyörätuolilla kulkevia ihmisiä. Tähän kohteeseen on lisäksi kiveyksestä rakennettu porrasaskelmat tuomaan helpotusta ikäihmisille ja muille liikuntarajoitteisille.

Istuinkaaret helpottavat liikkumista sisällä

Huussin sisälle on mahdollista asentaa laskettavat inva-kaiteet, joihin voi tukevasti nojata istumaan laskeutuessa sekä penkiltä noustessa. Kaiteet saa sivuun, kun niitä ei tarvita.

Aurinkotuulituuletin takaa hajuttomuuden

Kaikkiin Pikkuvihreän kuivakäymälöihin sopii ns. aurinkotuulituuletin, joka hyödyntää paitsi auringosta saatavaa sähköä, myös tuulen voimasta pyörivää tuulituuletinta. Lopputuloksena on täysin autonominen tuuletin, joka toimii säällä kuin säällä. Hyvän tuuletuksen ansiosta käymälää on miellyttävä käyttää eikä hajuja pääse muodostumaan vilkkaallakaan käytöllä.

Saattaisit myös pitää näistä tuotteista: