Ota yhteyttä

Sinkkinen vesiastia hanalla – kotimaista käsityötä

89,00 

Kotimainen, käsintehty sinkkiastia vesihanalla. Hana messinkiä. Mainio käytössä mökillä käsienpesussa esimerkiksi puuceen yhteydessä tai kesäkeittiössä.

Tilavuus noin 7 litraa.

Ilmainen toimitus

Varastossa: 10 kpl

Toimitusaika: 1-3 päivää

Kuvaus

Vedettömässä vessassa ja huussissa on tärkeää olla hyvä paikka käsienpesulle. Tämä sinkkinen vesisäiliö on kaunis katsella ja käyttää.

Vahvan sangan turvin sinkkiastiaa on helppo kantaa. Tasaisen selkäpuolen ansiosta astia pysyy siististi paikallaan seinämällä.

Ei suositella käytettäväksi juomavedelle. Astiassa ei saa käyttää merivettä eikä sitä saa päästää jäätymään kun astiassa on vettä.

Astian korkeus 40 cm, syvyys 15 cm, leveys 25 cm, tilavuus noin 7 l.

Meidän vanhempien mökillä on tälläinen ollut jo kauan. Mahtava saa nopeasti pestyä kädet ja kannen päälle menee saippua ja käsidesi hyvin.

Erittäin nopea toimitus. Tilauksestani ei ehtynyt kulua kuin päivä ja tuote oli noudettavissa. Kiitos!

Amazing, we are baffled, the water containers arrived in our wilderness place (we are 2 hrs from the nearest post office, 1hr from the next gas station) last Tuesday. So probably they were at the post office even earlier (a neighbor picked them up for us). Sending letters within Canada sure takes longer – not talking about parcels.
Thanks so much. They look gorgeous! My husband loves them too.

Show only reviews in Suomi (2)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saattaisit myös pitää näistä tuotteista: