Ota yhteyttä

Käsienpesuautomaatti Andy Handy

24,90 

Andy Handy on vesiannostelija, jonka voit asentaa astian pohjaan saadaksesi helppokäyttöisen käsipesulaitteen. Voidaan asentaa mihin tahansa astiaan, johon saa 14 mm reiän pohjaan.

Varastossa: yli 15 kpl

Toimitusaika: 1-3 päivää

Kuvaus

Andy Handy on yksi huussikansan suosikkituotteista, mutta se soveltuu huussin lisäksi mihin tahansa, missä kaivataan käsipesumahdollisuutta: kalavajaan, kasvihuoneeseen jne. Napauta kämmenelläsi annostelijan keskitappia ylös niin saat kourallisen vettä. Veden tulo loppuu hetken päästä itsestään.

AndyHandy annostelijan voi itse asentaa minkä tahansa vesiastian pohjaan. Huomioi kuitenkin, että reikä tulisi olla tarkasti 14 mm. Sekä liian pieni että liian suuri reikä aiheuttavat tiputtelua.

Andy Handy on saatavana valmiiksi asennettuna yhdessä astian kanssa – joko  tyylikkäässä, käsityönä tehdyssä sinkkiämpärissä tai muoviämpärissä.

Voiko Andy Handyn asentaa minkä tahansa astian pohjaan?

Kyllä voi. Poraa vain 14 mm reikä astiasi pohjaan ja kiinnitä Andy Handy ohjeiden mukaan.

Mikä on Andy Handyn toimitusaika?

Lähes kaikki tilaukset verkkokaupastamme toimitetaan 1-3 päivässä. Jos tilauksellasi on kiire, suosittelemme tilaamaan tuotteen itselle lähimpään noutopisteeseen, sillä kotiintoimitus tuo yleensä yhden päivän lisää toimitusaikaan.

Voiko Andy Handyn asentaa huussin sisälle?

Kyllä voi. Andy Handystä vesi putoaa suoraan alaspäin, joten alle kannattaa asentaa jokin sopiva lavuaari kuten kuvassa alapuolella.

Andy Handy sisällä

Voiko Andy Handyä käyttää talvella?

Andy Handyä ei voi käyttää pakkasaikaan talvella, sillä jäätyminen saattaa rikkoa venttiilin.

Miten Andy Handyn voi säilöä talveksi?

Suosittelemme tyhjentämään vesiastian ja kääntämään sen ylösalaisin, jotta Andy Handy venttiili jää auki.

Saattaisit myös pitää näistä tuotteista: