Tuplahuussi “Julkkis”

3 395,00 

Tuplahuussi “Julkkis” on eristyisesti julkiseen ja asiakaskäyttöön mitoitettu kuivakäymälä. Julkkiksessa on kaksi tilavaa käymäläpuolta vierekkäin, jotta jonoa ei helposti pääse syntymään eikä käymälän kapasiteettikaan ihan hevillä lopu.

  • Asiakas- ja yleisötarkoitukseen suunniteltu
  • Valmistettu Kaarinassa suomalaisena sahatyönä
  • Tyylikäs, moderni ilme
  • Yhteensopiva Green Toilet käymälälaitteiden kanssa

Yleiseen käyttöön tulevan kuivakäymälän suunnittelussa on syytä kiinnittää huomiota käymälälaitteiden helppoon huoltoon sekä esimerkiksi tuuletukseen ja suotonesteiden käsittelyyn. Me Pikkuvihreällä olemme kuivakäymäläalan ammattilaisia ja autamme mielellämme uuden käymälän valinnassa. Pyydä rohkeasti neuvoa ja tarjousta Julkkis huussista käymälälaitteilla ja käyttötarkoitukseen sopivilla tarvikkeilla.

Pyydä tarjous

Kuvaus

Pikkuvihreän tuplahuussi “Julkkis” on julkiseen ja asiakaskäyttöön soveltuva kaksiosainen huussirakennus. Tuplahuussi koostuu kahdesta reilun kokoisesta käymäläpuolesta. Varustettaessa Green Toilet 330 kompostoivilla kuivakäymälälaitteilla Julkkis sopii hyvin esimerkiksi luontokohteeseen, golf-radalle tai vaikka kesäkahvilan yhteyteen. Green Toilet vaihtosäiliöiden avulla kapasiteettia voidaan sovittaa aina 20-150 käyttäjään päivässä. Käymälälaitteet myydään erikseen.

Kaarinassa valmistettava Julkkis ja sen elementit sahataan niin, että puun pintaan jää kaunis, luonnollinen puupinta. Runko valmistetaan 45 x 58 mm höylätystä kuusesta. Lattia puolestaan valmistetaan 21 mm lattialaudasta. Aluspuut on painekyllästetty.

Toimitussisältö

  • Käymälärakennus toimitetaan maalaamattomana valmiina elementteinä
  • Ovet pyöreillä ikkunoilla sekä kahvoilla
  • Kattohuopa

Käymälärakennus toimitetaan lavalla, jonka voi hienosti uusio käyttää porrasaskelman teossa (ks. kuva)

Kuvissa nähtävät käymälälaitteet sekä räystäspellit myydään erikseen. Kaikki elementit ovat sen kokoisia ja painoisia, että pienellä porukalla ne pystytään käsin kantamaan.

 

Lataa piirustukset.pdf

 

Leveys: 300 cm

Syvyys: 216 cm

Korkeus: 231 cm

 

Saattaisit myös pitää näistä tuotteista: