Ota yhteyttä

Tuplahuussi “Julkkis”

3 995,00 

Tuplahuussi “Julkkis” on eristyisesti julkiseen ja asiakaskäyttöön mitoitettu kuivakäymälä. Julkkiksessa on kaksi tilavaa käymäläpuolta vierekkäin, jotta jonoa ei helposti pääse syntymään eikä käymälän kapasiteettikaan ihan hevillä lopu.

  • Asiakas- ja yleisötarkoitukseen suunniteltu
  • Valmistettu Kaarinassa suomalaisena sahatyönä
  • Tyylikäs, moderni ilme
  • Yhteensopiva Green Toilet käymälälaitteiden kanssa

Yleiseen käyttöön tulevan kuivakäymälän suunnittelussa on syytä kiinnittää huomiota käymälälaitteiden helppoon huoltoon sekä esimerkiksi tuuletukseen ja suotonesteiden käsittelyyn. Me Pikkuvihreällä olemme kuivakäymäläalan ammattilaisia ja autamme mielellämme uuden käymälän valinnassa. Pyydä rohkeasti neuvoa ja tarjousta Julkkis huussista käymälälaitteilla ja käyttötarkoitukseen sopivilla tarvikkeilla. Tuplahuussi valmistetaan tilauksesta.

Pyydä tarjous

Ei varastossa

Toimitusaika: 1-3 päivää

Kuvaus

Pikkuvihreän tuplahuussi “Julkkis” on julkiseen ja asiakaskäyttöön soveltuva kaksiosainen huussirakennus. Tuplahuussi koostuu kahdesta reilun kokoisesta käymäläpuolesta. Varustettaessa Green Toilet 330 kompostoivilla kuivakäymälälaitteilla Julkkis sopii hyvin esimerkiksi luontokohteeseen, golf-radalle tai vaikka kesäkahvilan yhteyteen. Green Toilet vaihtosäiliöiden avulla kapasiteettia voidaan sovittaa aina 20-150 käyttäjään päivässä. Käymälälaitteet myydään erikseen.

Kaarinassa valmistettava Julkkis ja sen elementit sahataan niin, että puun pintaan jää kaunis, luonnollinen puupinta. Runko valmistetaan 45 x 58 mm höylätystä kuusesta. Lattia puolestaan valmistetaan 21 mm lattialaudasta. Aluspuut on painekyllästetty.

Toimitussisältö

  • Käymälärakennus toimitetaan maalaamattomana valmiina elementteinä
  • Ovet pyöreillä ikkunoilla sekä kahvoilla
  • Kaikki naulat ja ruuvit kasaukseen
  • Kattomateriaali (alus- ja kattohuopa)
  • Istuinpulpetit (ei valmista istuinaukkoa)
  • Rahti Suomessa autotien päähän

Kuvissa nähtävät käymälälaitteet sekä räystäspellit myydään erikseen. Kaikki elementit ovat sen kokoisia ja painoisia, että niitä pystytään käsivoimin käsittelemään. Pyydä meiltä tarjous kokonaisuudesta!

Lataa piirustukset.pdf

 

Leveys: 300 cm

Syvyys: 216 cm

Korkeus: 231 cm

 

Pohjatyö

Tuplahuussin pohjaksi sopii hyvin esimerkiksi tasainen 2.5 m x 3.5 m hiekka-sorapohja.

Tarvetta varastolle?

Tuplahuussi Julkkiksen voi tilata myös niin, että toinen puoli tuplahuussista on varastokäytössä ja toinen puoli huussikäytössä. Tässä kuvassa Green Toilet 120 Family kompostikäymälä on asennettu toiselle puolelle tuplahuussia. Toinen puoli tuplahuussista toimii varastona kuivikkeille ja muille tarvikkeille. Molemmat ovat saa halutessaan lukittua.

Saattaisit myös pitää näistä tuotteista: