Ota yhteyttä

ProBio Tech Kompostitehostin hanapakkaus

28,90 

Nyt suositusta ProBio Tech Kompostitehostimesta on tarjolla myös kätevä 3 litran hanapakkaus. ProBio vauhdittaa kaikkien orgaanisten jätteiden, kuten ruoka-, talous-, puutarha- ja käymäläjätteiden hajoamista ja maatumista. Samalla se vähentää huomattavasti kompostien mahdollisia hajuhaittoja.

  • kotimainen luomutuote
  • pitkävaikutteinen
  • toimii myös hapettomassa tilassa
  • helppo annostella

Varastossa: 8 kpl

Toimitusaika: 1-3 päivää

Kuvaus

ProBio Tech Kompostitehostimen erityinen teho perustuu luonnossa esiintyviin hyötymikrobeihin. Tuote sisältää luonnossa normaalisti esiintyviä maitohappo- ja fotosynteesibakteereja sekä hiivoja sopivassa suhteessa. ProBio Tech on 100% kotimainen luomutuote eikä se sisällä lainkaan geenimuunneltuja mikrobeja.

KÄYTTÖOHJE

Laimennussuhde: 1 litra 20-50 litraan vettä (1:20 – 1:50)

Aine on tiiviste ja sitä pitää laimentaa vedellä ennen käyttöä. Lisätään kompostiin laimennettuna joko kastelukannusta tai sumutinpullolla kerran viikossa tai aina kun kompostimassan lämpötila putoaa merkittävästi. Kuivakäymälöissä tuotetta sumutetaan jätösten päälle esimerkiksi jokaisen käyntikerran yhteydessä. Biojäteastioissa Kompostitehostetta levitetään tyhjän astian pohjalle ja päivittäisen käytön yhteydessä.

SÄILYTYS

Huoneenlämmössä tai viileässä tilassa (esim. kellari). Käyttökelpoisuus noin 2 vuotta (viimeinen käyttöpvm merkitty tuotteeseen).

Pakkaus on kierrätettävää materiaalia.

Saattaisit myös pitää näistä tuotteista: