Ota yhteyttä

ProBio Tech Kasvutehostin hanapakkaus

28,90 

ProBio Tech Kasvutehostin kätevässä 3 litran hanapakkauksessa!

ProBio Tech Kasvutehostin on tarkoitettu kasvien, kasvisten, nurmikon yms. kasteluun ja hoitoon. Sen säännöllinen käyttö varmistaa paremman sadon ja terveemmät kasvit.

  • auttaa kasveja hyödyntämään kasvualustan ravinteet
  • pitää maaperän kuohkeana ja hapekkaana

Varastossa: 9 kpl

Toimitusaika: 1-3 päivää

Kuvaus

Pro Biotech Kasvutehostin vähentää kasteluveden pintajännitystä. Maaperä pysyy sen ansiosta kuohkeana ja hapekkaana, koska siihen sitoutunut happi ja vesi meytyvät nopeasti ja tehokkaasti. Pro Biotech Kasvutehostin sisältää luonnossa esiintyviä maitohappo-ja fotosynteesibakteereja sekä hiivoja. Ei sisällä geenimuunneltuja mikrobeja. Hanapakkauksen ansiosta tuote pysyy pitkään käyttökelpoisena.

KÄYTTÖ

Aine on tiiviste ja sitä pitää laimentaa vedellä ennen käyttöä. Levitetään kaatokannulla, paineruiskulla tai sumuttimella kasvualaustaan tai kasvien lehdille.

Hanapakkauksessa on kolme litraa, laimennus 1:50-1:100 eli yksi pullo riittää 50-100 litraan kasteluvettä.

Hanapakkaus säilytettän huoneenlämmössä tai viileämmässä, esim. kellarissa tai viileäkaapissa. Huomioi, että valmiiksi laimennettu liuos säilyy aktiivisena noin 2 vrk (48 tuntia), minkä jälkeen vaikutus alkaa heikentyä. Tehonsa menettänyt liuos voidaan kaataa kasvimaalle, kompostiin tai viemäriin.

 

 

Saattaisit myös pitää näistä tuotteista: