ProBio Tech Hajunpoistaja

19,80 

Suomen Biokiertotuotteen valmistama ProBio Tech Hajunpoistaja on erinomainen apu ikävien hajuhaittojen poistamiseen. Tuote soveltuu kaikkien orgaanisten hajuhaittojen poistoon esimerkiksi käymälöissä, talleissa, navetoissa, sikaloissa ja kanaloissa. Pullossa 1 litra.

Lue lisää

Kuvaus

ProBio Tech Hajunpoistaja on tehokas ja ekologinen tuote hajuhaittojen ehkäisyyn ja poistoon. Se sisältää runsaasti synergisesti toimivia hajottajamikrobeja, jotka tehostavat ja nopeauttavat luonnollista biologista hajoamisprosessia. Tuote sisältää luonnossa normaalisti esiintyviä maitohappo- ja fotosynteesibakteereja sekä hiivoja. Tuote ei sisällä geenimuunneltuja mikrobeja.

KÄYTTÖ

Annostelu: 1 litra / 20-100 litraan vettä (1:20 – 1:100).

Aine on tiiviste ja sitä kuuluu laimentaa vedellä ennen käyttöä. Aineen levitys voidaan tehdä esimerkiksi paineruiskulla tai sumuttimella suoraan haisevaan kohteeseen tai levitetään koko haisevalle alueelle.

SÄILYTYS

Tuote säilytetään avaamattomana huoneenlämmössä ja  avattuna sekä laimennettuna kylmemmässä paikassa, kuten esimerkiksi kellarissa tai viileäkaapissa.

Pullo on kierrätettävää materiaalia.

Saattaisit myös pitää näistä tuotteista: