Pikkuvihreä tuulituuletin musta

99,00 

Tuulen voimalla herkästi pyörivä, laadukas Pikkuvihreän tuulituuletin. Sopii esimerkiksi kuivakäymälän tuuletukseen tai esimerkiksi vajan tai pienen mökin ilmanvaihdon tehostamiseen. Sopii joko 75 mm tai 110 mm putkeen. Huippuherkkä laakeri!

Lue lisää

Tuote ei vaadi sähköä

Kuvaus

Pikkuvihreä tuulituuletin on oiva lisävaruste kuivakäymälän tuuletukseen. Se pyörii herkästi tuulen voimasta ja imee tuuletusputkesta ilmaa. Kuivakäymälässä se ehkäisee hajuhaittoja sekä edistää nesteen haihdutusta.

Tuulituuletin sopii myös muiden pienten tilojen: mökin, vajan, kellarin tuuletuksen tehostamiseen ja kosteuden poistoon. Ei sovellu tulisijan piipun päähän käytettäväksi.

TEKNISET TIEDOT

  • korkeus 41 cm (Ø 75 mm sovituspalan kanssa 51,5 cm)
  • tuuletushyrrän halkaisija 25 cm
  • materiaali: tuuletinosa alumiini, putkiosa galvanoitua metallia
  • paino 2,2 kg

Tuulituulettimesta löytyy myös metallinvärinen versio.

KÄYTTÖ JA HUOLTO

Tuulituuletin sopii asennettavaksi suoraan joko 75 tai 110 mm tuuletusputkeen. Liitos on tiivis, eikä muuta kiinnitystä yleensä tarvita. Halutessaan käyttäjä voi kiinnittää tuulettimen muutamalla ruuvilla tuuletusputkeen.

Tuulituulettimen sisällä on akselin ympärillä öljykuppi, joka voitelee akselia. Jos tuulettimen pyöriminen heikkenee, voi olla tarve lisätä öljyä. Tällöin tuuletin avataan päällä olevasta nupista, jolloin hyrräosa saadaan pois paikoiltaan ja öljykuppi tulee esiin. Nosta kuminen suojus ja lisää kuppi täyteen mitä tahansa voiteluöljyä.

Helppo asentaa ja pyörii herkästi laakeroidun akselin ansiosta.

Helppo asentaa, toimii! Laitettiin huussin katolle jossa ekovessa.

Huippu hyvä tuote, aivan mahtava, kertakaikkisen upea kokonaisuus 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saattaisit myös pitää näistä tuotteista: