Pikkuvihreä Urinaali

49,00 

Pikkuvihreä Urinaali on loistava pisuaari esimerkiksi huussiin tai kesämökille. Urinaali keventää itse kuivakäymälän nestekuormitusta ja vähentää näin mahdollisia hajuhaittoja. Lisäksi virtsa on helppo ottaa talteen Urinaalin mukana tulevan letkun avulla ja hyödyntää lannoitteena esimerkiksi kasvimaalla!

  • edullinen, kestävä vedetön urinaali
  • mahdollistaa virtsan erilliskeräilyn
  • helppo asentaa
Tuote ei vaadi vettä Tuote ei vaadi sähköä

Valitse haluamasi lisävarusteet:

Virtsakanisteri

Virtsakanisteri soveltuu esim. urean talteenottoon urinaalista. Kanisterin tilavuus on 20 litraa ja väri valkoinen. Kanisteria voidaan käyttää myös kuivakäymälöiden suotonestekanisterina.

Lue lisää

Kuvaus

Pikkuvihreä Urinaali on kätevä ratkaisu kuivakäymälän nestekuormituksen kevennykseen ja hajunehkäisyyn. Vahvasta muovista valmistettu Urinaali toimii siistinä pisuaarina esimerkiksi perinteisen kuivakäymälän yhteydessä. Pisuaarista virtsa on helppo ottaa talteen ja hyödyntää veteen laimennettuna puutarhassa.

Urinaalissa on pohjassa pieni ritilä, joka estää roskia tukkeutumasta virtsaletkuun.

PAKKAUSSISÄLTÖ

  • urinaali
  • nesteletku 1,5 m
  • ruuvit kiinnitykseen

Väri: Harmaa

Urinaalin mitat: korkeus 40 cm, leveys 30 cm, syvyys 20 cm.

Jos tarvitset pidemmän poistoletkun kuin 150 cm, tilaa erikseen lisää letkua. Toimitamme urinaalin kanssa letkun yhtenäisenä.

Tukkeutumista estävä säleikkö

Urinaalin pohjassa on pieni säleikkö, joka estää virtsaputkea tukkeutumasta. Säleikön ansiosta urinaali on myös helppo pitää puhtaana.

Kaksiosainen kiinnitys

Urinaali kiinnittyy seinään paketin mukana tulevilla ruuveilla. Kiinnityskohta urinaalissa on kaksiosainen, jossa ruuvit menevät kahdesta peräkkäisestä reiästä lävitse. Näin urinaali kiinnittyy tiukasti seinään eikä pääse heilumaan käytössä.

Tarvitsetko pidemmän letkun?

Urinaalissa tulee vakiona aina 1.5 metriä virtsaletkua. Tarvittaessa voit kuitenkin tilata verkkokaupasta lisää joustoletkua aina 25 metriin asti. Valitse vain joustoletkujen määrä Joustoletkun tuotesivulla, lisää ostoskoriin ja me lähetämme koko letkun yhtenä leikkaamattomana kappaleena. Joustoletkua on helppo leikata itselle sopivan mittaiseksi saksilla tai puukolla.

Ollut meillä mökkikäytössä kesän. Pojat tykkää käyä pissillä..

Hyvä lisä huussin kylkeen. Kestävän oloinen.

hyäv hinta laatu suhde!

Show only reviews in Suomi (4)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saattaisit myös pitää näistä tuotteista: