Ota yhteyttä
Ale!

Pikkuvihreä tuulituuletin kakkoslaatu

Kakkoslaatuinen, ei niin herkästi pyörivä tuulituuletin esimerkiksi omakotitalon tai mökin katolle vedonparantajaksi. Emme suosittele heikkolaatuisempaa tuulituuletina käytettäväksi kuivakäymälässä.

Tuulen voimalla pyörivä, Pikkuvihreä tuulituuletin. Sopii esimerkiksi pienen mökin ilmanvaihdon tehostamiseen. Sopii sekä 75 tai 110 mm tuuletusputkeen. Valitse yhteensopivuus.

Kakkoslaatuisella tuulituulettimella ei ole takuuta. 14 päivän palautusoikeus on aina.

Tuote ei vaadi sähköä Ilmainen toimitus

Varastossa: 6 kpl

Toimitusaika: 1-3 päivää

Kuvaus

Tuulituulettimen teho perustuu tuulen avulla pyörivään “hyrrään”, joka pyöriessään imee ilmaa tuuletusputkesta. Sopii sähköttömissä kohteissa esimerkiksi huussin, käymälän, kellarin tai vajan tuuletuksen parantamiseen sekä kosteuden poistoon.

Mikäli kuivakäymälässä ilmenee hajuhaittaa tai liikaa nestettä, on tuulituuletin usein hyvä apu näihin ongelmiin. Se pitää ilmavirtaa yllä oikea suuntaisena sekä edistää nesteen haihdutusta. Nesteen poisto kuivike- tai kompostikäymälässä edistää usein myös kompostoitumista.

TEKNISET TIEDOT

  • korkeus 41 cm (75 mm sovituspalan kanssa 51,5 cm)
  • sopii 110 mm ja 75 mm tuuletusputken päälle
  • tuuletushyrrän halkaisija 25 cm
  • materiaali: tuuletinosa alumiini, putkiosa galvanoitua metallia
  • paino 2,2 kg
  • Ei takuuta

Huom! Tämä tuulituuletin ei sovellu tulisijojen piipun päähän.

KÄYTTÖ JA HUOLTO

Tuulituuletin sopii asennettavaksi suoraan joko 75 tai 110 mm tuuletusputkeen. Liitos on tiivis, eikä muuta kiinnitystä yleensä tarvita. Halutessaan käyttäjä voi kiinnittää tuulettimen muutamalla ruuvilla tuuletusputkeen.

Tuulituulettimen sisällä on akselin ympärillä öljykuppi, joka voitelee akselia. Jos tuulettimen pyöriminen heikkenee, voi olla tarve lisätä öljyä. Tällöin tuuletin avataan päällä olevasta nupista, jolloin hyrräosa saadaan pois paikoiltaan ja öljykuppi tulee esiin. Nosta kuminen suojus ja lisää kuppi täyteen mitä tahansa voiteluöljyä. Huollettuna normaalikäytössä tuulituuletin on pitkäikäinen.

 

 

Saattaisit myös pitää näistä tuotteista: