Ota yhteyttä

Pikkuvihreä Puucee Paketti

Alkaen: 3 190,00 

Pikkuvihreä Puucee paketti on 100 % kotimainen, tilava sekä laadukas huussipaketti, joka miellyttää erityisesti nykyaikaisesta designistä pitävää. Mukana tulee täydellinen asennuspaketti Green Toilet 120 Family kompostoivalle käymälälle. Tästä puucee, joka palvelee pitkään!

Valitse haluamasi lisävarusteet:

Katemateriaali Puuceelle

Sisältää alushuovan sekä rullahuovan. Sopii Helppo Huussille.

Tuulituuletin musta (suositus)

Tuulen voimalla herkästi pyörivä, laadukas Pikkuvihreä tuulituuletin. Sopii esimerkiksi kuivakäymälän tuuletukseen tai pienen mökin ilmanvaihdon tehostamiseen. Sopii joko 75 tai 110 mm tuuletusputkeen. Huippuherkkä laakeri!

Hinta ei sisällä toimitusta. Tarkista toimituskulu syöttämällä postinumerosi.

Kuvaus

Pikkuvihreä Puucee paketti on mökkeilijän laatuvalinta. Se sopii hyvin nykyaikaisen mökin pihapiiriin ja kestää käytössä pitkään. Tämä puucee-paketti on täydellinen kokonaisuus: Se sisältää Suomessa valmistetun huussirakennuksen sekä tehokkaasti kompostoivan Green Toilet 120 Family kompostikäymälän. Puucee on erittäin tilava (2,25 m2) ja tyylikäs niin sisältä kuin ulkoakin. Huussiasioinnit sujuvat mukavasti, kun sisällä on hyvin tilaa liikkua sekä säilyttää tarvikkeita.

Modernin ja tyylikkään ulkonäon puuceelle tuo lapekatto, kaksi vaakaikkunaa sivuilla sekä pyöreän mallinen ovi-ikkuna. Puucee on suunniteltu ja valmistettu täysin yhteensopivaksi Green Toilet 120 Family kompostoivan kuivakäymälän kanssa, joten asennus ja huolto sujuu ongelmitta.

Kun suunnittelet huussia, huomioi, että nykyaikaisen kompostikäymälän voi laittaa lähelle muita rakennuksia, vaikka kiinni päärakennukseen, koska hajuhaittoja ei ole. Huussiin on aina helppo poiketa, kun se ei ole hankalan matkan päässä.

Toimitussisältö

Puuceen tekniset tiedot

(Mittapiirros välilehdellä alapuolella)

  • Harjakorkeus: 260 cm edessä
  • Leveys: 154 cm
  • Syvyys: 165 cm
  • Pinta-ala: 2,25 m2
  • Materiaali: höylätty kuusi, painekyllästetyt aluspuut
  • Pintakäsittely: puuvalmiit elementit
  • Seinävahvuus: 20 mm

Pikkuvihreä puucee mittatiedot.pdf

Huom! Toisin kuin piirroksissa näyttää, takaseinään on valmiiksi sahattu huoltoaukko Green Toilet käymälälle.

 

Green Toilet asennetaan puuceen istuimen alle

Pikkuvihreän Puucee pakettiin kuuluu Green Toilet 120 Family kompostoiva kuivakäymälä, joka asennetaan puuceen istuimen alle kuvan mukaisesti. Puuceen takaa Green Toilet on helppo vetää renkaiden avulla ulos ja esimerkiksi vaihtaa vaihtosäiliö tilalle muutamassa minuutissa.

Perinteinen pulpetti-istuin

Pikkuvihreä Puucee istuin on mallia “pulpetti”. Istumakorkeus on miellyttävä, noin 50 cm. Puucee-paketin Green Toilet 120 Familyn kanssa tulee mukana säkki Kiteen Huussikuiviketta sekä lämpöistuin.

Vaihtosäiliöllä helpotat huoltoa

Green Toilet vaihtosäiliöllä puuceen huolto on tehty erittäin helpoksi ja miellyttäväksi. “Huollon voisi suorittaa vaikka puku päällä” kuten eräs asiakkaistamme on todennut. Toisen Green Toilet astian ollessa käytössä, toinen kompostoituu rauhassa loppuun asti esimerkiksi pihamaalla. Tämä on ns. eräkompostoinnin perusidea.

Saattaisit myös pitää näistä tuotteista: