Ota yhteyttä

BioBox XL pienpuhdistamo

1 795,00 

BioBox XL on pesu- sekä tiskivesien puhdistukseen tarkoitettu pienpuhdistamo. Laite käsittelee 600 l / vrk. BioBox XL on helppo puhdistaa ja huoltaa itse ja siksi sen käyttökustannukset ovat pienet. BioBox XL sopii hyvin varustelluille mökeille sekä vakituiseen asumiseen.

Tuote ei vaadi sähköä Ilmainen toimitus

Varastossa: 5 kpl

Toimitusaika: 1-3 päivää

Kuvaus

BioBox käyttää samaa menetelmää jäteveden puhdistuksessa kuin perinteiset maasuodatus- ja imeytyskentät, mutta pienempään kokoon tehostetusti pakattuna. Suodatinelementteihin kertyy käytössä luonnollisia mikrobeja, jotka poistavat orgaanista ainesta ja ravinteita biologisesti.

BioBox XLn kapasiteetti on 600 litraa /vuorokaudessa, mikä on useimmiten riittävä taso mökeillä, missä on esimerkiksi astianpesukone tai myös pienen talouden jatkuvaan käyttöön.

TOIMINTAPERIAATE

Puhdistus perustuu biologiseen mikrobitoimintaan, joka tapahtuu suodatinelementeissä. Elementtejä on kolmea eri tiheyttä (290, 350, 450 m²/m³). Niiden avulla luonnossa yleisesti toimiva biosuodatus (biofilmi) prosessi on tehostettuna pienessä tilassa.

Elementeissä olevat mikrobit poistavat orgaanista ainesta ja ravinteita biologisesti. Elementtien suuren pinta-alan ja hyvän ilmankierron ansiosta puhdistus on tehokasta.

Puhdistettu vesi voidaan ohjata kivipesään tai maastoon. Suodatin voidaan asentaa maan päälle tai upottaa.

Mikäli suodatinta käytetään talvella, tulisi se eristää ja mahdollisesti myös varustaa itsesäätyvällä lämmityskaapelilla.

HUOLTO

Suodatinelementit nostetaan ylös ja puhdistetaan tarvittaessa (vähintään kerran vuodessa) harjaamalla tai pesemällä. Elementeistä puhdistettava kuona kompostoidaan tai toimitetaan jätehuoltoon.

Elementeillä on pitkä käyttöikä, jopa 10 vuotta, mutta tarvittaessa niitä saa uusia varaosapakettina.

MITAT

  • korkeus 700 mm
  • leveys 600 mm
  • syvyys 800 mm
  • lähtö- ja tuloputken Ø 75 mm
  • lähtö- ja tuloputken korkoero 30 cm

VAIHTOEHDOT

Mikäli jätevettä muodostuu vähemmän, voi riittävä suodatin olla GeoTrap tai BioBox M. Kysy tarvittaessa meiltä lisää!

Voiko Biobox XL pienpuhdistamoa käyttää talvella?

XL Pienpuhdistamoa voidaan käytettää talvella, mutta se tulisi eristää ja mahdollisesti myös varustaa itsesäätyvällä lämmityskaapelilla.

Minne voin tilata?

Hinta sisältää ilmaisen toimituksen Matkahuollon noutopisteeseen. Kotiin toimituksen hinta vaihtelee hieman tilauksen kokonaispainosta riippuen. Halutessasi voit myös itse noutaa tuotteet Rymättylästä varastoltamme, mutta siinä tapauksessa kannattaa varmistaa saatavuus ennalta. Kaikki toimitustavat ja niiden hinnat ovat esillä kassalla. Huomaathan täyttää ensin toimitusosoitteen, jotta näet kaikki tarjolla olevat toimitustapamme.

Kuinka pitkä on toimitusaika?

Pääsääntöisesti Biobox XL tilauksen toimitusaika on 2-3 arkipäivää tilauksesta, jolloin tuote on noudettavissa valitsemastasi Matkahuollon noutopisteestä.

Kotiin toimitus tuo yleensä yhden päivän lisää toimitusaikaan, jolloin toimitusaika on arviolta 2-4 arkipäivää.

Halutessasi voit tilata tuotteen nyt ja ilmoittaa kassalla myöhemmän päivämäärän, jolloin toivot toimitusta (esimerkiksi kuukauden päästä mökkikuntasi Matkahuoltoon).

Saattaisit myös pitää näistä tuotteista: