Ota yhteyttä
Blogi Tervetuloa uuteen verkkokauppaamme
Pikkuvihreä

Tervetuloa uuteen verkkokauppaamme

Hyvä asiakas,

Lämpimästi tervetuloa uudistettuun Pikkuvihreän verkkokauppaan.

Viimeisen puolen vuoden aikana olemme ”verhojen takana” ahkerasti työstäneet uutta verkkokauppaa, jotta teidän olisi entistäkin helpompi ja mukavampi asioida kanssamme. Samalla olemme kevyesti uudistaneet brändi-ilmettämme vastaamaan perheyrityksemme aitoja kasvoja.

Uuden verkkokaupan myötä olemme keskittyneet aiempaa asiakaslähtöisempään tuotejaotteluun. Tarkoituksena on ollut tuoda verkkokauppaan samakaltainen lähestymistapa kuin astuisitte sisään myymäläämme Rymättylässä. Enää meillä ei esimerkiksi jaotella käymälöitä erikseen erotteleviin, kompostoiviin, pakastaviin tai muihin teknisiin ominaisuuksiin perustuen, vaan lähdemme aina siitä, mihin käyttötarkoitukseen ratkaisua haetaan. Näin ollen toivomme, että yhä useammat ihmiset uskaltaisivat tehdä ostoksia suoraan verkossa ilman, että tarvitsee itse olla kuivakäymäläekspertti tai jätevesisuunnittelija.

Meillä Pikkuvihreällä on jo liki 30 vuoden kokemus suomalaisesta mökkeilystä sekä erityisesti kuivakäymälöistä. Tänä vuonna alamme jakaa kokemuksiamme uudella tavalla, kun perustamme verkkokaupan yhteyteen, uuden ekologiseen asumiseen keskittyvän blogin. Blogikirjoitusten kautta pyrimme käsittelemään ja lieventämään esimerkiksi käymälöihin yleisesti liitettyjä pelkoja sekä vastaamaan usein esitettyihin kysymyksiin. Aiomme myös rohkeasti ottaa kantaa ajankohtaisiin, meitä lähellä oleviin aiheisiin, kuten ilmastonmuutos ja ympäristönsuojelu. Myös vierailevia kynäniekkoja on luvassa blogikirjoittajina.

Tutustuthan siis uuteen verkkokauppaamme ja kerrot meille mielipiteesi siitä Facebookissa tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen: [email protected]

 

Parhain terveisin,

Pikkuvihreän väki

 

 

 

 

Ps. mikäli huomaat verkkokaupassa selviä puutteita tai virheellisyyksiä, raportoithan niistä myös meille, sillä vaikka olemme tehneet suuren työn, on hyvin mahdollista, että jotain on jäänyt meiltä huomaamatta.