Ota yhteyttä

Viihdy mökillä ja kotona

Toimivimmat käymälät, kompostorit ja jäteveden puhdistajat asiantuntevalta perheyritykseltä.
Yli 6000 tyytyväistä asiakasta.

Verkkokaupasta
02 242 1089
Avainlippu
ikoni

Täällä sinua varten

Whatsapp +358 50 442 4775
[email protected]

ikoni

Vastuullinen valinta

200+ tuotteen valikoima ekologisia vaihtoehtoja

toimitustavat pikkuvihrea

Hyödynnä vielä vanhat postitushinnat!

Uudet toimituskulut tulevat voimaan maanantaina 6.2.2023. Ilmaisen toimituksen raja nousee 6.2. vanhasta 50,- eurosta 75,- euroon.

varaudu sähkökatkoihin yöastialla

Varaudu vesi- ja sähkökatkoihin yöastialla

Yöastia on kevyt kuivakäymälä, joka soveltuu pieneen tai väliaikaiseen käyttöön kerrostaloon, kesämökille tai vaikka työmaalle

Voiko oma kuivakäymälä tuoda turvaa poikkeustilanteessa?

Energiakriisin keskellä on herännyt keskustelua vesihuollon toimivuudesta sekä varautumisesta esimerkiksi väliaikaisiin sähkö- ja vesikatkoksiin. Toimiiko vesivessa jos tulee sähkökatko? Entä tuleeko hanasta juomavettä? Lue ja varustaudu talveen Pikkuvihreän kuivakäymälävinkeillä!
Lue lisää

Syksyllä kompostikäymälälle ei välttämättä tarvitse tehdä mitään

Syksyisin usein kesämökkikauden päättyessä monet mökkiläiset pohtivat mitä kompostikäymälälle pitäisi tehdä vai voiko sen jättää oman onnensa nojaan talveksi. Tässä artikkelissa jaamme omia vinkkejä kompostikäymälän talviteloille laittoon.
Lue lisää

Helsinki-Huussi #2 otettiin käyttöön juuri syysloman alla Uutelassa

Toinen Helsinki Huussi valmistui Helsingin Uutelaan juuri ennen syyslomia. Yleisövessoille on selvästi tilausta kaupunkilaisten suunnalta, ei vain Helsingissä, vaan ympäri Suomen. Pikkuvihreä on aktiivisesti mukana yleisökuivakäymälöiden kehityksessä. Lisää Helsinki Huusseista ja yleisövessoista tässä blogikirjoituksessa.
Lue lisää